Βρήκαμε την κρέμα σώματος που βάζουν όλες οι stars! Kοστίζει €10!

Στις τελευταίες photo που έπεσαν στα χέρια μου από τις συναυλίες της Beyonce την προσοχή μου έκλεψαν τα πόδια της (ναι, παρά τα υπερβολικά curly μαλλιά της!). Όμορφα, γυμνασμένα και σε βάθος ενυδατωμένα. Στην στήλη του Fitness μπορείς να βρεις πολύτιμα tips για το δεύτερο κομμάτι, το… γυμνασμένο! Αν θες, όμως, κάτι που μπορεί να σου εξασφαλίσει εδώ και τώρα βαθιά ενυδάτωση διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο!

Το beauty ερώτημα: ποια κρέμα σώματος χρησιμοποιούν οι Beyonce, Kate Moss, Demi Moore και οοοολα τα μοντέλα της Victoria Secret;

Τη βρήκαμε! Πρόκειται για την θρυλική Creme de Corps από τα Khiel’s. Και γιατί θρυλική; Σου αναφέρω πρόχειρα ότι κυκλοφορεί από το 1970, για την συγκεκριμένη κρέμα έχουν αφιερωθεί πολλές σελίδες σε περιοδικά και μόνο πέρυσι η Kiehl’s παρασκεύασε περισσότερα από 30.000 λίτρα από την κλασική, δημοφιλή Creme de Corps – ποσότητα που θα μπορούσε να γεμίσει με στοιβαγμένα δοχεία γάλακτος έναν πύργο με τριπλάσιο ύψος από το Empire State Building!

Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή και αγαπητή την Crem de Corps είναι ότι αποτελεί ένα cocktail με extra δόσεις όχι αλκοόλ, αλλά super ενυδατικών συστατικών όπως βούτυρο Jojoba, βουτυρόσπερμο, β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια που λαμβάνονται από σπόρους σησαμιού, σπόρους σόγιας, αμύγδαλα και αβοκάντο.


Το Creme de Corps μπορείς να το βρεις σε καταστήματα πώλησης Khiel’s και η τιμή του κυμαίνεται ανάλογα τα ml.
Τα 75ml κοστίζουν €10.13, τα 125 €18,84 και το 1lt €89,63.

Μια συμβουλή: όταν δοκιμάζουμε για πρώτη φορά ένα προϊόν, αγοράζουμε πάντα τα λιγότερα ml έτσι ώστε να διαπιστώσουμε ότι πράγματι είμαστε ικανοποιημένες. Σε επόμενη αγορά μας, επενδύουμε σε μεγαλύτερη ποσότητα η οποία αναλογικά με την ποσότητα έχει πιο συμφέρουσα τιμή!

And More