Να κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ όλες εμείς που κάνουμε laser αποτρίχωσης στα πόδια!

Στο εγγυώμαι: δεν υπάρχει καλύτερο μπιουτοκαλό που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου από το laser αποτρίχωσης. Και μπορεί τα χρήματα που θα διαθέσεις να είναι αρκετά αλλά, πίστεψέ με, είναι από αυτά τα λεφτά που δεν μετανιώνεις ποτέ που έχεις δώσει!

Τώρα, αν είσαι σε φάση που οργανώθηκες τον Χειμώνα κι έκανες κανά-δυο laser αλλά να που τώρα που πλησιάζει Καλοκαίρι δεν έχεις δει ακόμη τα τέλεια αποτελέσματα, υπάρχει μια αιτία που μπορεί να μην σου έχει περάσει ποτέ μα ποτέ από το μυαλό αλλά όντως, αυτή είναι!

Μήπως παίρνεις συμπληρώματα από αυτά που είναι για να δυναμώνουν τα νύχια σου και να μακραίνουν τα μαλλιά σου; Αν ναι, τότε σκέψου το: τα συμπληρώματα αυτά δεν δίνουν εντολή στον εγκέφαλο μόνο για τα μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής αλλά για ό,τι σε τρίχα κουβαλάς πάνω σου.

Στην περίπτωση αυτή δεν θα σου πρότεινα να σταματήσεις τα συμπληρώματα, μιας και νιώθεις πως τα χρειάζεσαι, αλλά να εξοπλιστείς με λίγη παραπάνω υπομονή αφού τα αποτριχωτικά sessions μπορεί να σου πάρουν λίγο παραπάνω (μιλάω για μια- δύο συνεδρίες).

Α! Και οπωσδήποτε μην ξαναξυρίσεις ποτέ τα πόδια σου αν έχεις ξεκινήσει να κάνεις laser! Είναι άδικος κόπος για ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα.

And More