Η επιδερμίδα σου υποφέρει από το κρύο; Έχουμε το μαγικό προϊόν!

Η ξηρή επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Και μόνο αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι: το δέρμα σου σε… τρώει συνεχώς, νιώθεις να σε τραβάει, πολλές φορές υπάρχει αυτό το τσούξιμο. Και ειδικά με τέτοιες θερμοκρασίες εκεί έξω η κατάσταση επιδεινώνεται. Όμως, δεν είναι μόνο οι θερμοκρασίες. Έχει να κάνει και με το μικροβίωμα (με το… ποιο;). Συνέχιζε να διαβάζεις παρακάτω…

Μικροβίωμα: Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το δέρμα καλύπτεται από δισεκατομμύρια μικροοργανισμούς όπως, βακτήρια, μύκητες και ιούς. Αυτοί οι οργανισμοί αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον δημιουργώντας αυτό που αποκαλείται μικροβίωμα του δέρματος. Το μικροβίωμα είναι μοναδικό για κάθε άτομο όπως, το δακτυλικό αποτύπωμα και πολλοί ερευνητές το αποκαλούν το δεύτερο γονιδίωμα του ανθρώπου. Ένα μικροβίωμα με ποικιλία από μικροοργανισμούς είναι απαραίτητο για την προστασία και τη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Από την ίδρυσή της, το 1975, αποστολή της La Roche-Posay είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από δερματικές παθήσεις. Η αποστολή αυτή έχει τώρα μεγαλύτερη αξία από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από ατοπική δερματίτιδα, δηλαδή πολύ έντονη ξηρότητα και ερεθισμό που οδηγεί σε φλεγμονή, έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια με σοβαρό αντίκτυπο στη σωματική και ψυχολογική τους υγεία.

Με 25 χρόνια ερευνάς, 13 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και μεγάλη εξειδίκευση στο ευαίσθητο, πολύ ξηρό, ακόμα και ατοπικό δέρμα, τα δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay παρουσιάζουν το νέο LIPIKAR BAUME AP+, ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ. Με Aqua Posae Filiformis, ένα δραστικό συστατικό καλλιεργημένο μέσα στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, το νέο LIPIKAR BAUME AP+ δρα στο μικροβίωμα και στο φραγμό του δέρματος προσφέροντας μόνιμη ανακούφιση στο έντονα ξηρό δέρμα.

/
Το προϊόν- βάλσαμο για την ξηρή σου επιδερμίδα θα το βρεις στα φαρμακεία.

And More