5 WOW σχέδια στα νύχια που θέλουμε να κλέψουμε τώρα!

Η Τάμτα στην Ελλάδα και η Katy Perry στον πλανήτη του Hollywood έχουν κάνει τα πρωτότυπα νύχια τάση! Όσο πιο flashy τόσο περισσότερα μας αρέσουν! Είναι τα πιο un-boring νύχια που είδαμε ποτέ! Προσοχή όμως: σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι βλέπουμε και σε κάποιες εκπομπές. “Μην επιχειρήσετε να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι! Εδώ πρόκειται για ειδικά εκπαιδευμένες… nail artists!”. Εσύ, απλώς, μπορείς να κάνεις print screen στο σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και να το δείξεις στην δική σου nail artist για να το αντιγράψει!

Άγρια ένστικτα!

Το ασπρόμαυρο print θυμίζειν κάτι από zebra, το φούξια το κάνει πολύ girly! Αν αντιγράψεις το συγκεκριμένο σχέδιο φρόντισε ο χαρακτήρας σου να το υποστηρίζει. Δεν ταιριάζει σε famme fatale!

So Cute!

Κι ένα ακόμη girly σχέδιο είτε για mani είτε για pedi! Βάψε όλα τα νύχια σε ροζ και λευκά prints και τα μεγάλα δάχτυλα σχημάτισε πολύ κοριτσίστικους φιόγκους. Ο συνδυασμός ροζ και γαλάζιου είναι τέλειος!

Ιt’ a cool, cool summer!

Αν σου αρέσουν τα φρούτα, αυτό το μανικιούρ θα σε κάνει να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Ένα διαφορετικό φρούτο αποτυπώνεται σε κάθε νύχι. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να το κάνεις κάπου που εμπιστεύεσαι και φυσικά να ξέρεις ότι θα χρεωθείς κάτι παραπάνω αφού πρόκειται για σχέδια που προϋποθέτουν λεπτομέρεια.

Τοο exotic!

΄Εχει έντονα χρώματα ενώ όλο το σχέδιο βασίζεται στις γραμμές. Με λίγη προσοχή ίσως καταφέρεις να το κάνεις και μόνη σου. Μας αρέσει πολύ με hot pants και ανέμελο καλοκαιρινό mood!

Kiss my… nails!

Φιλάκια και girly φιόγκοι και εδώ. Αυτό το μανικιούρ μπορεί να γίνει και με ειδικά stickers αν και όταν υπάρχει η λεπτομέρεια του μανό είναι πάντα καλύτερο το αποτέλεσμα.

Λοιπόν, πιο από τα παραπάνω σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More