Ήξερες ότι ο ιδρώτας που προκαλείται από το στρες μυρίζει πιο έντονα; Νέο αποσμητικό βάζει τέλος στην κακοσμία!

Πάρε βαθιά ανάσα γιατί πρόκειται να σου περιγράψω (ή θυμίσω καλύτερα) μερικά περιστατικά έντονους στρες! Θυμάσαι εκείνη την φορά που σου ζήτησε επιτέλους να βγείτε; Και βγήκες! Και τα χέρια σου ίδρωναν; Μα πώς γίνεται; Παίρνεις όρκο ότι δεν ζεσταινόσουν! Ή εκείνη την φορά που έπρεπε να περιγράψεις μπροστά σε όλους τους συναδέλφους σου, και τον διευθυντή σου φυσικά, το νέο σου project και φοβόσουν να σηκώσεις τα χέρια σου γιατί είχες λερώσει το φόρεμά σου με ιδρώτα;

Μάθε κι αυτό: Το stress είναι δυστυχώς μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας, είτε αφορά μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, καθημερινές υποχρεώσεις ή ακόμα και το πρώτο ραντεβού, και η εφίδρωση είναι ένα από τα εμφανή σημάδια του. Αυτός ο τύπος εφίδρωσης, που συνδέεται με το stress σε σύγκριση με την εφίδρωση που συνδέεται με τη ζέστη και τη φυσική άσκηση, εμφανίζεται ταχύτερα και έχει αποδειχτεί ότι έχει πιο έντονη μυρωδιά, ενώ είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Nivea Stress Protect: το αποσμητικό για όλους εμάς που έχουμε άγχος!
Η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect έχει δημιουργηθεί ειδικά για να μας “καλύπτει” και υπό συνθήκες άγχους και stress. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο σύμμαχο που έχει προστεθεί στην οικογένεια DEO της Nivea, ένα αποσμητικό που προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και κατά της εφίδρωσης που συνδέεται με το άγχος και το stress. Χάρη στη μοναδική αντιβακτηριδιακή του φόρμουλα η οποία προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και σε καταστάσεις έντονου stress, και κρατά μακριά την εφίδρωση και τις δυσάρεστες μυρωδιές, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε και για το αποσμητικό μας!

Nivea Stress Protect: γνώρισε τη σειρά
Η σειρά συμπεριλαμβάνει προϊόντα για γυναίκες και για άντρες και οι φόρμουλες έχουν αποδειχτεί- σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο δοκιμών (Trier Social Stress Test)- ότι μειώνουν τον ιδρώτα ενώ ελαχιστοποιούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Την ίδια στιγμή, το έλαιο αβοκάντο που περιέχει περιποιείται και την επιδερμίδα της μασχάλης.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής
Όλα τα προϊόντα της σειράς διατίθενται στην τιμή των €3.91

Nivea Stress Protect: γιατί έχεις τόσα άγχη! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και για το αποσμητικό σου!

And More