Τα πιο εμπνευσμένα νύχια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Αν παρακολουθείς Ολυμπιακούς Αγώνες αποκλείεται να μην έχεις προσέξει τα νύχια των αθλητριών! Από την άλλη, οι photo των αθλητριών με βαμμένα νύχια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καθημερινά. Που καταλήγουμε; Το nail art στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι big thing! Και φυσικά δεν θα το αφήναμε να περάσει έτσι.

Η επανάσταση της Flo Jo στα νύχια!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/2_8/tumblr_m0x4ugkUZW1r0bf7lo1_500.png

Η γυναίκα της photo είναι η Florence Griffith. Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης η οποία πέθανε το 1998 με παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 και στα 200 μέτρα το οποίο δεν έχει καταρριφθεί ακόμα. Αυτό που είναι όμως το πλέον χαρακτηριστικό της Flo Jo είναι ότι τα νύχια της είχαν μήκος 12 πόντους και ουσιαστικά ήταν εκείνη που έφερε την beauty επανάσταση στις αθλήτριες!

Το μανικιούρ των αθλητριών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/2_8/7.jpg

Στο κέντρο του Ολυμπιακού χωριού στο Λονδίνο υπάρχει ένα nail spa της P&G η οποία είναι ο μεγάλος χορηγός των φετινών Ολυμπιακών. Στο κέντρο αυτό υπάρχουν πάνω από 200 σχέδια για να διαλέξουν οι αθλήτριες και περίπου 18 nail artist έτοιμες να εξυπηρετήσουν τις συμμετέχνοντες στους Ολυμπιακούς ανά πάσα στιγμή. Εδώ βλέπουμε την καναδή παίκτρια soccer, Robyn Gayle και δεν είναι η μόνη!

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί σε αυτούς τους Ολυμπιακούς βλέπουμε παντού τέλεια νύχια; Γιατί οι αθλήτριες είναι πάνω απ’ όλα γυναίκες!

H Ruta Meilutyte από την Λιθουανία που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο έχει επιλέξει ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε νύχι ενώ φυσικά σε ένα από αυτά έχει κάνει και το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Becchara Palmer από την ομάδα beach volley της Αυστραλίας επισκέφτηκε το Wah Nail Salon του Λονδίνου και έκανε το σχέδιο που μπορείς να δεις παρακάτω…

Παραπάνω σε χορταστικό κοντινό τα νύχια της Rebecca Adlington που κέρδισε το χάλκινο στα 400 μέτρα κολύμβησης

Και μερικές ακόμη ιδέες από νύχια εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς του 2012!

Οι παραπάνω photo είναι από το Nailporn το οποίο μας ενημερώνει day after day όχι για τα μετάλλια των Ολυμπιακών αλλά όλα εκείνα τα σχέδια που θέλουμε να κλέψουμε κι εμείς!

Τι λες; Σου αρέσουν;

Read More

And More