Κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση! 7 ολοκαίνουρια προϊόντα υπόσχονται τέλειο σώμα!

Είμαστε στα μέσα της Άνοιξης. Και είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που έχεις μαζέψει τα χειμερινά σου, σκέφτεσαι να βάλεις τα πρώτα φορέματα χωρίς καλσόν και παρατηρείς το σώμα σου στον ολόσωμο καθρέφτη μετά από πολυυυυ καιρό! Οι εχθροί που έχεις να αντιμετωπίσεις (ok, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!) είναι οι εξής βασικοί: κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση (πάψε να επιστρατεύεις τον νόμο της βαρύτητας ως άλλοθι. Δεν ισχύει!).

Προσωπικά, και μέχρι να φτάσω να κοιτάξω το σώμα μου στον καθρέφτη μεσολάβησαν πολλές παρουσιάσεις ολοκαίνουριων προϊόντων. Και θα σου πω το εξής: αυτή η χρόνια έχει πολλές καινοτομίες, οι οποίες μάλιστα είναι και βολικές. Παρακάτω θα δεις εσώρουχο- σορτσάκι εμποτισμένο με κρέμα αδυνατίσματος (την φοράω αυτή την στιγμή και σου έχω και details παρακάτω), γάντια απολέπισης που προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχθεί τις κρέμες αλλά και θερμαντικές κρέμες που σε κάνουν να ανεβάζεις θερμοκρασία όσο τις φοράς και νιώθεις πράγματι ότι κάνουν δουλειά. Πριν, όμως, από αυτό ιδού μερικά tips για την εφαρμογή των προϊόντων και άλλα details που πρέπει να γνωρίζεις.

Γιατί “ζαρώνει” το δέρμα μου όσο μεγαλώνω;
Με την ηλικία, το δέρμα μας χάνει περίπου το 1% του κολλαγόνου του κάθε χρόνο. Έτσι μεταξύ 20 και 70 ετών, περιμένουμε ότι θα χάσουμε έως και 50% των αποθεμάτων του κολλαγόνου μας.
Το κολλαγόνο είναι ένα από τα κύρια συστατικά στοιχεία του εξωκυττάριου χώρου του δέρματος, ένα πολύπλοκο δίκτυο αλληλοσυνδεμένων ινών και πρωτεϊνών που εγγυάται ελαστικότητα, τονικότητα και όμορφη εμφάνιση, μαζί με τις πρωτεογλυκάνες (πρωτεΐνες και συνδεδεμένους υδατάνθρακες) και γλυκοζαμινογλυκάνες (μια κατηγορία υδατανθράκων) που συμβάλλουν από κοινού στην ενυδάτωση και την τόνωση του δέρματος.
Καθώς μειώνονται οι ποσότητες κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου, αυτό το πλέγμα αποδομείται σταδιακά, το δέρμα χάνει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, γίνεται όλο και πιο χαλαρό αποκτώντας ζαρωμένη όψη.

Και τι μπορώ να κάνω;
Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου! Είτε μιλάμε για χαλάρωση, είτε για κυτταρίτιδα, είτε για τοπικό πάχος θαύματα δεν γίνονται! Βάλε στην λίστα τα τέσσερα “Μην ξεχάσω” και θα δεις το σώμα σου να βελτιώνεται:
1. Να μην ξεχάσω να περπατάω μισή ώρα την ημέρα. Φυσικά και δεν θα πάρω ασανσέρ για τους επόμενους μήνες. Με τις σκάλες καις περισσότερα.
2. Να μην ξεχάσω να πίνω άφθονο νερό και να βελτιώσω την διατροφή μου.
3. Να μην ξεχάσω να κόψω βλαβερές συνήθειες που εντείνουν το πρόβλημα όπως κάπνισμα, καφέδες και αλκοόλ.
4. Να μην ξεχάσω να χρησιμοποιώ το κατάλληλο προϊόν εντατικά, που σημαίνει τουλάχιστον κάθε βράδυ.

Πώς να απλώνω την κρέμα για να δω αποτέλεσμα;
Βρες το προϊόν που είναι εξειδικευμένο για τις δικές σου ανάγκες. Αν πρόκειται για κρέμα ή gel χρησιμοποίησέ το εντατικά για δύο μήνες κάθε βράδυ. Πριν, όμως, από την κρέμα μπορείς να τρίβεις τοπικά την περιοχή είτε με scrub είτε με λούφα κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Ποιο προϊόν να επιλέξω;
Γάντια απολέπισης, σορτς, κρέμες… Κάνε κλικ εδώ και δες επτά ολοκαίνουρια προϊόντα που σου υπόσχονται τέλειο σώμα! Για κάθε budget και τρόπο ζωής!

And More