Philips Lumea Essential: το πρώτο μηχάνημα επαγγελματικής αποτρίχωσης στο… σπίτι!

Το ξύρισμα στα πόδια είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των γυναικών, ειδικά όταν κάποιες από εμάς αναγκαζόμαστε να το κάνουμε και σε καθημερινή βάση. Από την άλλη, το να επισκεφτείς ένα ινστιτούτο αισθητικής δεν είναι και η πιο οικονομική πρόταση.

Σου έχουμε τέλεια νέα! Ανάμεσα στον πονοκέφαλο του καθημερινού ξυρίσματος και την επιλογή της αποτρίχωσης σε κάποιο ινστιτούτο υπάρχει και μια νέα (και αγαπημένη!) λύση! Γιατί τώρα χάρη στην Philips μπορούμε όλες να απολαμβάνουμε επαγγελματική αποτρίχωση από το… σπίτι μας!

ΝΕΑ LUMEA ESSENTIALΤΗΣ PHILIPS: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ!

Όλο και περισσότερες γυναίκες μπορούν τώρα να αποκτήσουν την εμπειρία της αίσθησης του απαλού και απαλλαγμένου από την τριχοφυΐα δέρματός, χάρη στη Lumea Essential, το νέο καινοτόμο προϊόν αποτρίχωσης της Philips. H Philips Lumea δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες, να δοκιμάσουν την κορυφαία τεχνολογία αποτρίχωσης IPL (Έντονο παλμικό Φως) – που χρησιμοποιείται και στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς- με ασφάλεια και ευκολία στο σπίτι τους, αποτρέποντας την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας σε όλο το σώμα.

“Στη Philips, θέλουμε να βοηθάμε τις γυναίκες να δείχνουν αλλά και να νιώθουν υπέροχες. Κατανοούμε, όμως, πως για πολλές γυναίκες το κόστος μιας επαγγελματικής αποτρίχωσης είναι πολύ υψηλό.
Προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή, εύκολη λύση αποτρίχωσης για οικιακή χρήση, που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία IPL, συνεργαστήκαμε με ειδικούς δερματολόγους και επιστήμονες, και δημιουργήσαμε τη LUMEA Essential. Εκτός από την υψηλή αποτελεσματικότητά της, η LUMEA αποτελεί μια οικονομικά προσιτή λύση, καθώς η χρήση του προϊόντος δεν περιλαμβάνει κρυμμένα κόστη που προκύπτουν από πανάκριβα ανταλλακτικά, όπως λάμπες, φλας ή έξτρα αξεσουάρ, όπως τζελ. Όλα όσα χρειάζονται συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. Η Lumea Essential της Philips είναι ένα νέο, επαναστατικό προϊόν και έχει το χαμηλότερο κόστος ανά θεραπεία, συγκρινόμενο με κάθε άλλη συσκευή αποτρίχωσης που υπάρχει στην αγορά”.

Κομψή, μοντέρνα & εύκολη στη χρήση
Η Philips Lumea Essential διαθέτει κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργεί ενσύρματα. Το προϊόν διαθέτει έξτρα μακρύ καλώδιο και μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό ώστε να διασφαλίζει εύκολη και άνετη αποτρίχωση, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Προσφέρει την πιο γρήγορη αποτρίχωση!
H Lumea Essential της Philips διαθέτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια κεφαλής για το σώμα (4 cm2) αλλά και την τεχνολογία Step & Flash της Philips, ώστε να εξασφαλίζει γρήγορη εφαρμογή. Ενδεικτικά, για την αποτρίχωση και των 2 ποδιών (κνήμες) απαιτούνται μόνο 15 λεπτά.

Σημαντικά χαρακτηριστικά
– Η Philips LUMEA Essential προσφέρει την πιο αποτελεσματική τεχνολογία αποτρίχωσης IPL, που αποτρέπει την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας, βοηθώντας τις γυναίκες να αποκτήσουν όμορφο, απαλό δέρμα για εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.
– Το προϊόν διαθέτει ειδική μεγάλη επιφάνεια (4 cm2) εξαρτήματος κεφαλής για γρήγορη εφαρμογή.
– Η Lumea Essential της Philips χρησιμοποιεί την Step & Flash τεχνολογία για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση σε κάθε θεραπεία.
– Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έντασης φωτός, ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν βέλτιστα αποτελέσματα.
– Η LUMEA διαθέτει ειδικό ενσωματωμένο φίλτρο UV που προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία και χαρίζει απαλή αποτρίχωση ώστε οι γυναίκες να μπορούν να την εμπιστεύονται κάθε φορά.
– Διαθέτει φωτεινή ένδειξη που δείχνει ότι η κεφαλή έχει εφαρμοστεί σωστά στο δέρμα και ότι το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση.
– Η Philips Lumea Essential διαθέτει έναν κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ προσφέρει εύκολη, ενσύρματη χρήση.

H Philips Lumea Essential (SC1991/00) διατίθεται σε όλα τα καταστήματα και αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς:
www.philips.gr και www.facebook.com/PhilipsBeautyGreece

And More