Βρήκαμε το αντηλιακό που πρέπει να έχουμε όλες αυτό το καλοκαίρι!

Ας συμφωνήσουμε όλες στο εξής: μια μαυρισμένη επιδερμίδα μπορεί να δείχνει sexy αλλά οι κίνδυνοι που κρύβονται πίσω από αυτό είναι πολλοί! Και δεν μιλάω μόνο για την φωτογήρανση, την νούμερο ένα αιτία γήρανσης της επιδερμίδας μας που είναι ο λόγος για τις πρόωρες ρυτίδες ή εκείνες τις πανάδες από τις οποίες δεν ξέρουμε πώς να απαλλαγούμε!

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (2013), αναφέρονται κάθε χρόνο 2 με 3 εκατομμύρια περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος, σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 132.000 είναι κακοήθη μελανώματα. Είναι λοιπόν, απαραίτητο να προστατεύουμε υπεύθυνα το δέρμα μας κατά τη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο!

BIODERMA: Η καινοτομία στον χώρο των αντηλιακών
Αν γνωρίζεις ήδη την Bioderma δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω! Γιατί είμαι σίγουρη πως από τότε που δοκίμασες τα καλλυντικά της, η επιδερμίδα σου σε ευγνωμονεί και το ντουλάπι του μπάνιου σου μονοπωλείται. Ήξερες, όμως, ότι η Bioderma το 1985 ήταν η πρώτη εταιρία που λάνσαρε στον χώρο του φαρμακείου, για πρώτη φορά, αντηλιακή σειρά με υψηλό δείκτη προστασίας; Σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, η Bioderma, συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και περισσότερες καινοτομίες μέσω της συνεχούς έρευνας των πιο διακεκριμένων επιστημόνων στη βιολογία του δέρματος και δεσμεύεται με υπευθυνότητα για τη βέλτιστη και πρώιμη πρόληψη των κινδύνων που συνεπάγεται ο ήλιος.

Η καλύτερη εσωτερική προστασία του δέρματος
Οι βασικοί κίνδυνοι της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η καταστροφή του DNA των κυττάρων (που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη γενετικών μεταλλαγών και μορφών καρκίνου), η αποδυνάμωση της άμυνας του δέρματος (που μπορεί να συμβάλλει σε καρκίνο του δέρματος), καθώς και η φωτογήρανση (πρόωρη γήρανση του δέρματος).

Μέχρι και το 2003, η αντηλιακή προστασία περιορίζονταν μόνο στην εξωτερική προστασία του δέρματος μέσω των αντηλιακών φίλτρων. Το 2003, η BIODERMA, εισάγει την έννοια της εσωτερικής βιολογικής προστασίας του δέρματος που φθάνει έως τη δομή του κυττάρου αναπτύσσοντας την αποκλειστική πατέντα CELLULAR BIOPROTECTION®.
Η καινοτομία αυτή, λειτουργεί ως βιολογική ασπίδα του κυττάρου που προστατεύει το DNA των κυτταρικών δομών, ενεργοποιεί και προστατεύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος εμποδίζοντας την καταστροφή τους από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα μειώνει το οξειδωτικό στρες των κυττάρων που οδηγεί σε φωτογήρανση.

Η καλύτερη εξωτερική προστασία του δέρματος
Όπως είναι πλέον γνωστό, οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου δεν προκαλούνται μόνο από την UVB ακτινοβολία αλλά επίσης από την UVA (καρκίνος του δέρματος, αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος, φωτογήρανση). Γι’ αυτό η Photoderm υπήρξε πρωτοπόρος στην καθιέρωση υψηλών δεικτών προστασίας UVA, προσφέροντας μέχρι και 3 φορές μεγαλύτερη προστασία έναντι στην ακτινοβολία UVA, από ό,τι ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Bioderma Brume: το αντηλιακό που πρέπει να έχουμε όλες αυτό το καλοκαίρι!

Δεν είναι ένα ακόμη αντηλιακό λάδι, είναι το αντηλιακό που πρέπει να έχουμε όλες αυτό το καλοκαίρι! Το Bioderma Brume είναι ένα ξηρό λάδι σώματος με SPF50+ και ιδανικό για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά! Μέτρησε πλεονεκτήματα:
1. προστατεύει το DNA των κυττάρων
2. ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος
3. προλαμβάνει τη φωτογήρανση
4. είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και πρόληψη της φωτογήρανσης.
5. έχει υπέροχο άρωμα! Μακάρι να μπορούσες να το μυρίσεις! Αλλά είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις σύντομα…

Read More

And More