Πώς να κάνεις ένα… pied de poule μανικιούρ!

Ας ξεκινήσουμε με κάποια βασικά: αυτό το print λέγεται pied de poule και είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα της μόδας. Στο παρελθόν το έχουμε δει σε οίκους όπως Salvatore Ferragamo, Alexander McQueen, ενώ την Άνοιξη ένα παρόμοιο print θα παίξει στους οίκους Marc Jacobs και Louis Vuitton (όπου και πάλι η έμπνευση οφείλεται στον Marc Jacobs!).

Και κάπου εδώ ας αφήσουμε το μάθημα και ας προχωρήσουμε σε μερικές fun εικόνες με κυρίες της showbiz που έχουν επιλέξει το pied de poule στο παρελθόν…

Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian και φυσικά η εκκεντρικότερη όλων, Lady Gaga έχουν επιλέξει κατά το παρελθόν αυτό το print για τα ρούχα τους…

Από την θεωρία στην πράξη: το pied de poule δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα που θα επιλέξεις! Ειδικά, αν το budget σου δεν σου επιτρέπει να αγγίξεις κάποιον από τους παραπάνω οίκους, υπάρχει αυτή η stylish λύση: η Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι μας έδειξε πώς να κάνουμε ένα μανικιούρ με pied de poule print. Και σήμερα είναι μια καλή μέρα να αφιερώσουμε όλες λίγο χρόνο και να το αντιγράψουμε!

PS: Αν το κάνεις ανέβασε την photo σου στο fanpage του TLIFE στο Facebook ή στο Twitter @TLIFEFEED! Ας το διασκεδάσουμε κορίτσια!

And More