Θέλεις να μαυρίσεις αλλά ο καιρός δεν σου κάνει την χάρη; Αυτά τα self tan αξίζουν τον κόπο!

Θέλεις να μαυρίσεις και ο καιρός δεν σου κάνει την χάρη! Ok! Δες το από την θετική οπτική: αν ξόδευες κάποιες εργατοώρες κάτω από τον καυτό ήλιο θα κατέληγες α) με έγκαυμα και β) με φωτογήρανση. Τα σημάδια της οποίας (βλ. φωτογήρανση) θα έβλεπες (ή έχεις ήδη δει) μερικά χρόνια μετά και μιλώ για εκείνες τις πανάδες ή τις ρυτιδούλες που βγήκαν πολύ πριν την ώρα τους.
Σου θυμίζω ότι η φωτογήρανση είναι η no1 αιτία γήρανσης της επιδερμίδας μας!

Και συνεχίζω να βλέπω αυτή την έλλειψη ήλιου από την θετική οπτική: υπάρχουν εκεί έξω ένα σωρό self tans που σου χαρίζουν ηλιοκαμμένο χρώμα και χωρίς κανέναν κίνδυνο. Σε αντίθεση με το solarium! Εξάλλου, σε poll που έτρεχε όλη την εβδομάδα στο TLIFE το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέξατε το self tan έναντι του solarium. Και τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω τα αγαπημένα μου!

1. Sun Free Self Tanning Formula, Kiehl’s (€28.00). Υπάρχουν γυναίκες που ορκίζονται σε αυτό το προϊόν. Όπως και σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, κι εδώ θα βρεις συστατικά ενυδατικά και αντιοξειδωτικά αλλά η καινοτομία του έγγυται στο γεγονός ότι πρόκειται για λοσιόν.

2. Gelee Auto Brozante Hydrante, Biotherm.
Το νέο Ζελ για Μαύρισμα χωρίς Ήλιο της Biotherm (διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, για σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες) χαρίζει φυσική χρυσαφένια όψη και 24ωρη ενυδάτωση για άνετη επιδερμίδα όλη την ημέρα. Το δροσερό και φυσικό άρωμά του αυξάνει ακόμα περισσότερο την απόλαυση κατά την εφαρμογή του προϊόντος. Plus: η πολύ δροσερή υφή του.

3. Brilliant Bronze Self Tanning Emulsion, Shiseido. Αυτομαυριστικό προϊόν σε μορφή κρέμας ελαφριάς υφής. Η σύνθεσή του είναι ιδανική αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα αφού δεν κολλάει και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα.

4. Tinted Self Tanning Face Gel, Sephora (€12.90). Ένα καταπληκτικό αυτομαυριστικό προϊόν για το πρόσωπο που προσαρμόζεται σε όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Με ευέλικτο πινέλο για να απλώνεται ομοιόμορφα η ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και να μην δημιουργούνται “λεκέδες”.

5. Bronze Goddess Tinted Self Tan, Estee Lauder (€47.00). Self tan με χρώμα για το σώμα σε μορφή gel. Πέρα από το μαυρισμένο χρώμα και την υδάτωση που δίνει στην επιδερμίδα, έχει μαγευτικό άρωμα που οφείλεται στις νότες Κεχριμπαριού και της κρέμας Καρύδας.

6. Liquid Bronze Self Tanning, Clarins. Αυτομαυριστικό προϊόν για το πρόσωπο και το ντεκολτέ με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση και άλλους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας.

7. Sun Screen Self Tan Body Shape, Frezyderm (€24.00). Αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφικτική δράση. Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που δίνουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στο δέρμα χωρίς έκθεση στον ήλιο, ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιεί τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο.
8. Sol Golden Self Tan Tinted Face Cream & Sol Golden Self Tan Body Mist Spray, Oriflame (€15.50). Χάρισε ομοιόμορφη bronzing chic όψη στο πρόσωπο με μια πλούσια self tan κρέμα με χρυσαφένια μικροσωματίδια χρώματος ενώ ένα ειδικό ενυδατικό mist που στεγνώνει γρήγορα για 100% εύκολη εφαρμογή ικανοποιεί την tanning επιθυμία σου για φυσικό μαύρισμα στο σώμα. Στα bonus συμπεριέλαβε την καλή τιμή του!

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους! Πώς να απλώσω σωστά το self tan;
Κάνε κλικ εδώ, ακολούθησε τα βήματα που θα βρεις και απόκτησε όμορφο και κυρίως ομοιόμορφο χρώμα!

And More