Πώς θα διατηρήσεις τα πόδια σου sexy και τον Χειμώνα!

Θυμάσαι πώς ήταν τα πόδια σου όλο το καλοκαίρι; Απαλλαγμένα από κάθε ίχνος τριχοφυϊας, μαυρισμένα, λαμπερά και πολύ πολύ sexy. Η επιλογή της συγκεκριμένης photo δεν έγινε τυχαία και σίγουρα δεν έχω τρελαθεί να επιλέγω photo με τροπικά νησιά, μαγιό και παραλίες την στιγμή που έξω έχει θερμοκρασίες που αγγίζουν το μηδέν (almost!).

Κορίτσια, αυτή η photo είναι ο στόχος μας και την έχω κολλήσει ήδη στο ψυγείο μου! Πώς, όμως, μπορείς να αποκτήσεις τόσο sexy πόδια και στην καρδιά του Χειμώνα, τώρα που οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν δημιουργήσει ένα στρώμα αφυδάτωσης, εσύ ξυρίζεις τα πόδια σου μια με δύο φορές την εβδομάδα το πολύ, και νιώθεις το δέρμα σου να σε τραβάει;

I’ ve got news for you! Το ξύρισμα είναι η καλύτερη απολέπιση, όπως μου είπε κι ένας δερματολόγος που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια. Και μπορεί να νιώθεις την επιδερμίδα σου να τσούζει, όμως σε βάθος χρόνου θα δεις αποτέλεσμα.

Τι κάνεις άρα; Ξυρίζεσαι ανά τρεις μέρες περίπου και μετά απλώνεις μια πλούσια ενυδατική κρέμα την οποία έχεις αναμείξει με ελάχιστο self tan. Γρήγορα θα αποκτήσεις και το sexy ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Ώρα για συζήτηση…
Εσύ, πόσο συχνά ξυρίζεσαι; Τον Χειμώνα χάνεις επαφή με το σώμα σου και το αμελείς με το άλλοθι ότι μπορείς να καλύπτεσαι κάτω από ανδρόγυνα παντελόνια και boyfriend jeans; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

And More