Αυτά είναι τα αρώματα που λανσάρουν οι μεγάλοι οίκοι για την Άνοιξη! Και τα θέλουμε όλα!

Μπορεί ο καιρός εκεί έξω να είναι μουντός και ακόμη να μην έχεις καταφέρει να βγάλεις από πάνω σου το κασκόλ σου (pfff!), όμως μια βόλτα στα μαγαζιά είναι η κατάλληλη ψυχοθεραπεία. Πρόσεξε: οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει με παστέλ αποχρώσεις (αγαπώ!) και τα ράφια των καλλυντικών (το στοιχείο μου!) με ανοιξιάτικα αρώματα που σου καθαρίζουν το μυαλό και σε ταξιδεύουν σε πράσινα λειβάδια και ήλιο.
Ένα τέτοιο υπάρχει αυτή την στιγμή στο γραφείο μου και δρα ψυχοθεραπευτικά! Λοιπόν, με αυτές τις μυρωδιές τίποτα δεν θα μπορέσει να σε ρίξει. Ποια είναι, όμως, τα νέα αρώματα που λανσάρουν τώρα οι μεγάλοι οίκοι! Δες και πάρε ιδέες για στιλ και μυρωδιές! Αρώματα από σπίτι ή καλύτερα αρώματα από… οίκο!

Calvin Klein

Για την Άνοιξη του 2012 ο οίκος Calvin Klein λανσάρει το άρωμα Sheer Beauty το οποίο είναι ιδανικό για μια γυναίκα θηλυκή, δυναμική που ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση. Αλλά και το ίδιο το άρωμα είναι γεμάτο ενέργεια και ανέμελη διάθεση, φυσική και σέξι αυτοπεποίθηση. Εν τω μεταξύ η παστέλ ροζ απόχρωση του μπουκαλιού ακολουθεί την χρωματική παλέτα της ανοιξιάτικης συλλογής. Τιμή: €65.00/50ml

Chanel

Ο οίκος που είναι εφάμιλλος με την κομψότητα και την θηλυκότητα λανσάρει τώρα τρία Twist & Sprays από παλιές και γνώριμες μυρωδιές για να τις έχεις πάντα μαζί σου. Chance, Chance Eau Fraiche και Chance Eau Tendre όλα σε παστέλ αποχρώσεις που ακολουθούν τα χρώματα της Spring/ Summer συλλογής της Chanel.

Chloe

Το βασικό άρωμα Chloe edp κυκλοφόρησε το 2008 και αγαπήθηκε αμέσως (καλύτερα θα ήταν το… λατρεύτηκε!). Για την Άνοιξη του 2012 ο ίδιος αρωματοποιός, Michel Almerac βάζει την τέχνη του στο L’Eau de Chloe. Η σύνθεσή του βαζίσεται στο απόσταγμα ροδόνερου αλλά αυτό το άρωμα είναι πιο δροσερό. Τιμή: €58.00/50ml

DKNY

Για τον οίκο DKNY αυτή η άνοιξη είναι sexy και αέρινη. Ακριβώς όπως και τα φορέματά του με τα τολμηρά ανοίγματα. Ακριβώς όπως και το άρωμα DKNY For Women Summer 2012. Η σκανδαλιστική έξαψη ξεκινά με ένα παιχνιδιάρικο πάντρεμα της φρεσκάδας του Μανταρινιού και του Ροδιού, τονισμένης με νότες αισθησιακής Πράσινης Παπάγια, μια σέξι, γεμάτη ενέργεια εισαγωγή που αποτυπώνει τον αυθορμητισμό του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη. Η καρδιά του αρώματος συνεχίζει την αποπλάνηση των αισθήσεων με ένα γεμάτο στιλ μπουκέτο Πορτοκαλανθών και Μανόλιας δεμένα με τη ναζιάρικη χροιά Φύλλων Φλαμουριάς. Οι νότες εναλλάσσονται σαν ένα αεράκι καθαρής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Οι βάση από Μόσχο και Λευκό Κεχριμπάρι αναδύονται αβίαστα σαν τις χρυσές αχτίδες του ήλιου, μια ζεστή, εθιστική υπογραφή έτοιμη να συντροφεύσει όλες τις αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Τιμή: €62.00/100ml.

Marc Jacobs

Κάθε τέτοια εποχή ο Marc Jacobs λανσάρει την σειρά Splash σε συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά αρώματα. Το Rain είναι ένα αγαπημένο άρωμα από το παρελθόν και είναι τόσο αναζωογονητικό όσο μια ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα. Αφήνει δε στην επιδερμίδα μια δροσερή αύρα.

Roberto Cavalli

Τόσο στις συλλογές του όσο και στα αρώματά του o Roberto Cavalli θέλει την γυναίκα sexy και σαγηνευτική. Το πρώτο άρωμα που κυκλοφορεί από τον οίκο για την Άνοιξη του 2012 αλλά και το πρώτο στην συνεργασία του με την εταιρία Coty λέγεται Roberto Cavalli και ανήκει στην κατηγορία των λουλουδάτων με νότες κεχριμπαριού αρωμάτων.

And More