Ψάχνεις ένα συγκεκριμένο χρώμα βερνίκι αλλά δεν ξέρεις πώς το λένε; Υπάρχει ειδικό application γι’αυτό!

Θα σου περιγράψω μια κατάσταση κάπως γνώριμη: κάνεις μανικιούρ και έρχεται εκείνη η ώρα που πρέπει να διαλέξεις το χρώμα. Το διαλέγεις, γράφει τέλεια με τα νύχια και την επιδερμίδα σου και λες κάτσε να θυμηθώ πώς λέγεται για να το κάνω και την επόμενη φορά. Και μετά ξεχνάς πώς λέγεται και όταν ξαναβάφεις τα νύχια σου επιλέγεις τελικά ένα χρώμα που ήταν κοντινό σε αυτό που τα είχες βάψει την πρώτη φορά, αλλά τελικά ΟΧΙ δεν ήταν αυτό που ήθελες.

Μετά από αυτές τις μπερδεμένες καταστάσεις (και σκέψεις) να σου πω πως μόλις κατέβασα στο κινητό μου ένα υπερφανταστικό application, το SuperDuper που κάνει το εξής: μπαίνεις κι έχει πέντε brands (Chanel, Christian Louboutin, MAC, Tom Ford και Yves Saint Laurent). Εσύ πηγαίνεις, διαλέγεις το χρώμα που θες και δίπλα σου βγάζει ένα άλλο βερνίκι από την ευρείας (aka πιο οικονομικό) στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Έτσι:
α) και να ξεχάσεις να σημειώσεις με ποιο χρώμα έβαψες την τελευταία φορά τα νύχια σου δεν τρέχει τίποτα γιατί με αυτό το application θα το βρεις.
β) αν δεν θες να ξοδέψεις 20 και 30 ευρώ για ένα βερνίκι δεν χρειάζεται να το κάνεις γιατί θα έχεις βρει το αντίστοιχο πιο οικονομικό του.

Δεν ξέρω για ΄σένα, πάντως εμένα αυτό το project παύλα application με ενθουσίασε και από χθες παίζω με αυτό στο κινητό μου (εντάξει, γράφω και το κατιτίς!).

Και κάτι τελευταίο: το SuperDuper είναι free και μπορείς να το κατεβάσεις εδώ.

And More