Ξέχασε το self tan! Αυτό είναι το νέο προϊόν για sexy λάμψη (και φορέθηκε στα Όσκαρ)!

Υπάρχει η εξής συνάρτηση καιρού- σώματος η οποία λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα: όσο ο καιρός ανοίγει τόσο θέλουμε η επιδερμίδα μας να σκουραίνει. Και παλιότερα μπορεί να πειραματιζόμασταν πιο εύκολα με μερικά σολάριουμ (αλλά να που πλέον τα φοβόμαστε!) και κάποια self tan (αλλά να που τώρα α) οι εταιρίες δεν τα πολυλανσάρουν και β) τα αποτελέσματα από παλιότερες φορές που τα είχαμε χρησιμοποιήσει ήταν αποκαρδιωτικά και τ’αφήσαμε στην άκρη).

Όμως, η προσωπική make up artist της Reese Witherspoon, Molly Stern, αποκάλυψε ένα προϊόν που έβαλε στην Reese Witherspoon το βράδυ πριν τα Όσκαρ, το St. Tropez One Night Only Instant Glow Body Lotion, και της έδωσε αυτή την ultra sexy λάμψη χωρίς (εδώ είναι το καλύτερο part) να μουντζουρωθεί καθόλου η υπερτέλεια και ανοιχτόχρωμη τουαλέτα της. Plus: το προϊόν φεύγει με το ντους άρα το χρώμα δεν είναι δεσμευτικό!


Το προϊόν που βλέπεις παραπάνω κοστίζει €18.00 και μπορείς να το παραγγείλεις online. Όμως εδώ σου έχουμε ένα ακόμη υπερφανταστικό προϊόν λάμψης για το σώμα που λατρεύουν πολλές ultra sexy stars όπως JLO και Beyonce.

And More