Η πρώτη βερμούδα αδυνατίσματος από την Garnier Bodytonic! Απλώς την φοράς και τα… χάνεις!

Οι μέρες που κρυβόσουν πίσω από φαρδιά παντελόνια και tops ανήκουν πια στο παρελθόν! Ο επόμενος στόχος είναι σώμα αδυνατισμένο και απαλλαγμένο από κάθε ίχνος κυτταρίτιδας. Και δεδομένου ότι οι περισσότερες ψάχνουμε εύκολες λύσεις δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθούμε και πολύ.

Surprise! Surprise! Αυτό που θες γίνεται πράξη! Η Garnier Bodytonic λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα βερμούδα αδυνατίσματος. Απλώς την φοράς και μπαίνεις στο παλιό σου τζιν, ναι εκείνο το ένα νούμερο μικρότερο που για μήνες είχες βάλει στο βάθος της ντουλάπας σου. Θέλεις λεπτομέρειες; Στις έχουμε!

Garnier Bodytonic βερμούδα αδυνατίσματος!
Η Garnier σε συνεργασία με την Lytesslab, τον ειδικό του “έξυπνου” υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες δημιουργούν την 1η Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic.
Για 1η φορά, το Bodytonic συνδυάζει:
1. Κρέμα Αδυνατίσματος σε μικρό-κάψουλες στο εσωτερικό του υφάσματος. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με αποσυσσωρευτική καφεΐνη, γνωστή για την καύση του λίπους. Με κάθε κίνηση, η τριβή του υφάσματος στην επιδερμίδα επιτρέπει την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών προς τις στοχευμένες περιοχές.
2. Ύφασμα για μικρό-μασάζ: Χάρη στην μοναδική του τεχνολογία, η διπλή κυψελοειδής του ύφανση ενεργοποιείται με κάθε κίνηση κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ, που ενεργοποιεί τη μικρό- κυκλοφορία των κυττάρων και βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.


Αγαπημένο δικό μου tip: φοράω την βερμούδα της Garnier Bodytonic και πηγαίνω για τρέξιμο καθημερινά!

Η Βερμούδα αδυνατίσματος Garnier δρα σε Κοιλιά – Μηρούς –Γλουτούς προσφέροντας τριπλή αποτελεσματικότητα:
1. Κοιλιά:
Άμεσα Ορατό Αποτέλεσμα. Η Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic δρα στην περιοχή της κοιλιάς και στα παχάκια γύρω από τη μέση για άμεσα ορατό αποτέλεσμα.
2. Αδυνατιστική σύνθεση σε μικρο-κάψουλες: Η σιλουέτα είναι ορατά πιο σμιλευμένη.
3. Δράση Ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού: Η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται εμφανώς, η επιδερμίδα είναι τονωμένη και ορατά πιο λεία.

Last chance details για να… μπεις στα ρούχα σου!
– Η βερμούδα αδυνατίσματος της Garnier Bodytonic διατίθεται σε δύο μεγέθη: S-M: 36-40 και L-XL: 42-46.
– Η ενδεικτική λιανική τιμή είναι €24.99.-Αντέχει έως και 30 πλύσεις
– Για να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματά της φόρεσέ την κατά την διάρκεια της ημέρας και ειδικά όταν γυμνάζεσαι ή περπατάς!
– Μην φοβηθείς να την φορέσεις ακόμα και στο γραφείο! Το ύφασμά της είναι τόσο διακριτικό που δεν διαγράφει ακόμη και κάτω από το σατέν φόρεμά σου!

And More