10 χρόνια Kardashians! Δες τις απίστευτες beauty αλλαγές της οικογένειας!

Στις 14 Οκτωβρίου το Keeping Up With The Kardashians κλείνει 10 χρόνια. Αλλά ακόμη και αν δεν πλησίαζε η 14η, αυτό το θέμα και πάλι θα γινόταν γιατί είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Σκέψου το: 3 στις 5 αδερφές είναι εγκυμονούσες! Και αυτό από μόνο του αρκεί για να ασχοληθεί η updated beauty στήλη μαζί τους που πάντα αγαπά και πιάνεται από κάτι τέτοιες αφορμές.

Δες παρακάτω, λοιπόν, όλες τις θεαματικές αλλαγές της οικογένειας αυτά τα δέκα χρόνια.

Kim Kardashian


Είναι αναμφισβήτητα η star της οικογένειας, αυτή που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και η αγαπημένη της μητέρας της (κυρίως, γιατί φέρνει τα λεφτά στο σπίτι). Όλα αυτά τα χρόνια η Kim έχει πειραματιστεί με την εμφάνισή της, εδώ και λίγο διάστημα είναι κατάξανθη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στον… μελαχρινό εαυτό της, ενώ αυτό που έχει μετανιώσει όσο τίποτα είναι που έκανε laser στις φύτρες της. Το σκέφτομαι κάθε φορά που το χέρι της κοπέλας που μου κάνει laser αποτρίχωσης στο πρόσωπο πηγαίνει εκεί!

Kris Jenner


Η μια photo είναι τραβηγμένη το 2008 και η άλλη το 2017. Ωστόσο, ο “εγκέφαλος” της οικογένειας, Kris, παραμένει ίδια εμφανισιακά εδώ και δέκα χρόνια. Ίσως να είναι το facelift που έχει κάνει και κατέγραψε αναλυτικά το 2011. Εχμ, ναι! Αυτό είναι!

Khloe Kardashian

Από τότε που άρχισε να γυμνάζεται (συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου) η Khloe Kardashian είναι ένας άλλος άνθρωπος. Ως προς τις beauty αλλαγές της, πλέον είναι ξανθιά και… επιπλέον τα χείλη της είναι αρκετά πιο γεμάτα σε σχέση με παλιότερα. Κάποια fillers σίγουρα θα έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση! Αναμένουμε να δούμε τις beauty αλλαγές της με την εγκυμοσύνη. Άραγε τα χείλη της θα γίνουν πιο plumped; Η Kim Kardashian, πάντως, είχε δηλώσει πως της είχε συμβεί!

Kendall Jenner


H Kendall μαζί με την αδερφή της μεγάλωσαν μέσα στο show αφού, αν βλέπεις τις επαναλήψεις στον Alpha, θα διαπιστώσεις πως ήταν μωρά. Σήμερα, η Kendall είναι μοντέλο πρώτης γραμμής με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο από τις υπόλοιπες αδερφές. Επίσης, φαίνεται να μην έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπό της, αν και έναν περίπου χρόνο πριν, όταν η Kylie την έβαψε on camera όλοι έσπευσαν να πουν ότι έβαλε fillers στα χείλη της. Εκείνη δήλωσε πως απλώς έκανε το… Kylie makeup που κάνει τα χείλη σαρκώδη με την overlipping τεχνική που θα δεις εδώ!

Kylie Jenner

To μωρό της οικογένειας που μεγάλωσε όσο εμείς την παρακολουθούσαμε στενά, έστησε μια ολόκληρη beauty αυτοκρατορία από την οποία έβγαλε 420 εκατομμύρια σε 18 μήνες και σήμερα είναι έγκυος. Η Kylie είναι εκείνη με τις περισσότερες beauty αλλαγές στην εμφάνισή της και κυρίως στα χείλη της. Εκείνη είχε πει πως όλα ξεκίνησαν μετά το πρώτο της φιλί στα 15 της όταν το αγόρι που την φίλησε της είπε ότι τα χείλη της είναι πολύ λεπτά.

Kourtney Kardashian


Είναι η πιο αδιάφορη (sorry Kourtney!) από τις Kardashian αλλά είναι και εκείνη με τις λιγότερες αλλαγές στην εμφάνισή της. Αποδεικνύεται πως υπάρχει καλό DNA.

Bruce Jenner


… Και ο Bruce έγινε Caitlyn. Τελεία.

Read More

And More