Hair chameleon! 10 ιδέες για να κάνεις τα μαλλιά σου όπως η Emily Ratajkowski!

Η Emily Ratajkowski είναι αυτό που λέμε it girl. Επίσης, εκτός από it girl έχει ένα έμφυτο sexiness που σε κάνει να θέλεις να της μοιάσεις. Το να αντιγράψεις τα μαλλιά της είναι μια καλή αρχή. Αλλά ακόμη κι αν αντιγράφοντας τα μαλλιά της δεν έχεις καταφέρει να γίνεις το κορίτσι που έλκει τους πάντες θα έχεις καταφέρει να βγεις για λίγο από την βαρετή σου beauty καθημερινότητα και να πειραματιστείς. Τι λες γι’αυτό το challenge; Δέκα μέρες- δέκα διαφορετικά μαλλιά από την Emrata! Why not???

Messy κυματισμοί

“Τα μαλλιά μου είναι έτσι από το λύκειο. Φτάνουν μέχρι το στήθος και δεν τα έχω βάψει ποτέ! Κάποιες φορές μου αρέσει να “κλέβω” με τα μαλλιά μου και να κάνω κάποια χτενίσματα όπως το ψεύτικο καρέ που είχα στα Golden Globes. Η μαμά μου έχει κοντά μαλλιά και πάντα έλεγα ότι της πάνε. Εγώ πάλι βαρέθηκα! Προτού καλά- καλά τελειώσουν τα Golden Globes είχα βαρεθεί αυτό το μήκος και είχα αποφασίσει πως είμαι φτιαγμένη για μακριά μαλλιά!”, είχε πει στο Allure. Αυτό, λοιπόν, είναι το signature hair look της ή, αλλιώς, τα μαλλιά της όπως είναι στην πραγματικότητα!

Sleek bob

“Vintage Chanel και bob για το event της Rihanna” έγραψε στο instagram της η Emily κάτω από αυτή τη photo. Και βάσει της προηγούμενης συνέντευξής της μάλλον δεν πρόκειται για… πραγματική αλλαγή αλλά για περούκα!

Sleek σινιόν

Το sleek σινιόν είναι ένα χτένισμα που απαιτεί αψεγάδιαστο beauty look και σίγουρα η Emrata το έχει! Εδώ από παλιότερη εμφάνισή της στα Emmy όπου το σέταρε με ένα edgy και χρωματιστό μακιγιάζ. Trick για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα: να βάλεις gel για wet look σε νωπά μαλλιά και να χτενίσεις με μια βούρτσα με πυκνά δόντια προς τη φορά που θες!

Humble ponytail

Εκτός από messy μαλλιά αφημένα κάτω η Emily αγαπά και τα messy πιασίματα. Για να αντιγράψεις το ponytail της άφησε τούφες να πέφτουν πρόχειρα στο πρόσωπό σου. Επίσης, ενώ το συγκεκριμένο ponytail δείχνει ατημέλητο, καλό είναι να έχεις κάνει πριν ένα πολύ ελαφρύ ψαλίδι και να τα ανοίξεις προτού τα πιάσεις.

Undone bob

Ένα ακόμη look με περούκα για την Emily η οποία έχει μια super ιδέα να δώσει σε όλα τα κορίτσια είτε έχουν μακριά μαλλιά είτε έχουν καρέ! Και η εναλλακτική στο sleek bob είναι αυτό εδώ το κυματιστό καρέ!

Κουμπωτές αφέλειες

Κάτι ακόμη που αγαπά η Emily είναι οι κουμπωτές αφέλειες με τις οποίες φροντίζει να εμφανίζεται συχνά- πυκνά στο κόκκινο χαλί όπως έκανε πρόσφατα στις Κάννες. Για να μάθεις τα πάντα για τις κουμπωτές αφέλειες και κυρίως πόσο εύκολα μπορείς να τις βάλεις και να τις βγάλεις για να μεταμορφώσεις το στιλ σου κάνε κλικ εδώ!

Μαλλιά μέσα από το σακάκι

Τα μαλλιά μέσα από το σακάκι ου δίνουν αυτή την αίσθηση του καρέ είναι μια πολύ ωραία επιλογή και πολύ πρακτική αν α) έχεις την διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα με τα μαλλιά σου αλλά β) δεν έχεις χρόνο. Και ο καιρός με τα φθινοπωρινά σακάκια ευνοούν αυτό το αποτέλεσμα. Ή καλύτερα: όταν αποφασίσει ο καιρός να φθινοπωριάσει…

Undone topknot

Σπάνια βλέπουμε την Emily Ratajkowski με στιλιζαρισμένα χτενίσματα. Αλλά και πάλι, όταν το επιλέγει φροντίζει να δίνει έναν… undone αέρα στο τελικό αποτέλεσμα σαν να μην το έχει προσπαθήσει πολύ!

Gypsy hair

Τα gypsy hair είναι ίσως από τα πιο sexy μαλλιά που κυκλοφορούν εκεί έξω. Για να τα αποκτήσεις- πετύχεις προϋποτίθεται να έχεις αρκετό μήκος και άνισα τελειώματα. Επίσης, λίγο dry shampoo ή dust που θα δώσει έναν ελαφρύ όγκο στην κορυφή σίγουρα θα βοηθήσει!

Glam waves

Εκτός από τους messy κυματισμούς η Emrata αγαπά και τους glam κυματισμούς: μαλλιά λαμπερά, τοποθετημένα από τη μια μεριά και με φράντζα που γίνεται στο ψηλότερο σημείο του φρυδιού- aka τόξο.

Read More

And More