Η Emma Stone άλλαξε τα μαλλιά της και είναι άλλη! Δες την μεταμόρφωσή της τα τελευταία χρόνια!

Αν έπρεπε να διαλέξω το huge beauty νέο της ημέρας αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η Emma Stone έγινε άλλη! Ας το πάρουμε από την αρχή: η Emma Stone έγινε το νέο κορίτσι του Ryan Gosling στην ταινία La La Land που κάποιοι λένε ότι πρόκειται να γίνει το επόμενο ημερολόγιο (δεν ξέρω!). Και αυτό από μόνο του ήταν η τέλεια αφορμή για να φωτογραφηθεί για το τελευταίο εξώφυλλο της Vogue. Όχι, όμως, την έχουμε συνηθίσει!

Η Emma Stone στο τελευταίο εξώφυλλο της Vogue άλλαξε τα μαλλιά της και είναι ένας άλλος άνθρωπος που μας φέρνει έντονα στο νου την Twiggy! Και αν το Twiggy είναι keyword μπορεί και να υποψιάζεσαι πώς τα έκανε. Σωστά;

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε focus στο beauty παρελθόν της και να θυμηθούμε όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της, πώς από ξανθιά έχει γίνει κοκκινομάλλα και το αντίστροφο (και πολλές φορές!). Επίσης: κάτι που ίσως δεν γνώριζες για την Emma Stone είναι πως είναι φυσική ξανθιά!

Αυτά και άλλα πολλά beauty info για εκείνη μπορείς να δεις εδώ! Με άλλα λόγια, αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει χρόνο με το χρόνο!

Read More

And More