Julia Roberts: οι beauty αλλαγές της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο

Στην αρχή της εβδομάδας, η Julia Roberts πήρε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας για το 2017 σύμφωνα με το περιοδικό People σε ηλικία 49 ετών. Αυτό, όμως, δεν είναι το πιο κολακευτικό για εκείνη! Το πιο κολακευτικό είναι το γεγονός ότι το People της έχει δώσει αυτόν τον τίλο πέντε φορές, ενώ η πρώτη ήταν το 1991 όταν ήταν 23 χρονών και όταν μόλις είχε γυρίσει το Pretty Woman.

Κρίνοντας από το χαμόγελό της, η Julia έχει δικαίως αυτόν τον τίτλο. Επίσης, κρίνοντας από τις τότε και σήμερα φωτογραφίες της, μας αποδεικνύει πως αυτό το κλισέ είναι ένα πραγματικά σογό κλισέ γιατί όταν η ομορφιά πηγάζει (και) από μέσα, σου η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Αντίθετα, μπορεί όσο μεγαλώνεις να γίνεσαι πιο κούκλα.

Όμως, η ίδια ως γυναίκα έχει κάποια tips ομορφιάς που ακολουθεί. Όπως, να στέκεται με την πλάτη όρθρια και αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που έχει πάρει από τη μητέρα της. Και η χειρότερη; Να βγάλει τα φρύδια της και να αφήσει μια λεπτή γραμμή (90’s, βλέπεις!). “Ευτυχώς μεγάλωσαν ξανά!”, είπε η ίδια στο allure.

Για να δεις όλες τις αλλαγές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια κάνε κλικ εδώ. Μάθε από εκείνη και υιοθέτησε τα beauty looks της. Αλλά πάνω και πέρα απ’ όλα μάθε να χαμογελάς με την ψυχή σου. Και αυτό το χαμόγελό σου είναι που θα σε κάνει όμορφη!

Read More

And More