Mad Awards: Θυμόμαστε τις beauty εμφανίσεις των διασήμων από το 2010 μέχρι σήμερα!

Έχει τρομερό ενδιαφέρον να ανοίγεις το φωτογραφικό σου άλμπουμ και να ταξιδεύεις στο παρελθόν τσεκάροντας ποια ήταν η καλή σου φάση και ποια όχι, πότε ήσουν πιο αδύνατη και πότε είχες πάρει εκείνα τα τρία παραπάνω κιλάκια που όμως φαίνονταν πολύ έντονα ή που είχε υιοθετήσεις μια τάση στα μαλλιά ή στο make up που έπειτα έφυγε και σου έμεινε αυτή η photo!

Και με κάθε αφορμή μας αρέσει πολύ να ανοίγουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της κάθε περίστασης όπως ακριβώς κάναμε και για τα Mad Awards.

Λοιπόν, λοιπόν! Τα Mad Awards για το 2016 είναι γεγονός και με αφορμή αυτό κοιτάξαμε πίσω σε όλες τις προηγούμενες χρονιές και θυμηθήκαμε το make up και τα μαλλιά που επέλεξαν οι διάσημες κατά το παρελθόν. Θυμηθήκαμε ότι κάποτε η Δούκισσα είχε αφέλειες, πως η Ελένη Φουρέιρα κάθε χρόνο ήταν άλλη, πως υπήρξαν και κάμποσα εκκεντρικά looks (Mad Awards, βλέπεις!).

Και όλα αυτά στα συγκεντρώσαμε για να τα δεις κι εσύ! Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου ή στην καρέκλα του γραφείου σου (shhh!) και δες εδώ τις beauty εμφανίσεις στα Mad Awards από το 2010 μέχρι το 2015!

Read More

And More