Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έκαναν οι stars στα μαλλιά τους το 2017! Πώς σου αρέσουν πιο πολύ;

Η Coco Chanel είχε πει πως μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της. Και παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε σίγουρες αν αυτές οι stars είναι έτοιμες για huge αλλαγές, αλλά το θέμα είναι ότι της έκαναν και μάλιστα μιλάμε για πολύ δραστικές αλλαγές. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις σημαντικότερες που είδαμε μέσα στο 2017. Εσύ με ποια μαλλιά προτιμάς τις αγαπημένες σου celebs; Φυσικά και έχουμε και voting!

Vanessa Hudgens

Η Vanessa Hudgens μας είχε συνηθίσει σε ένα κοντό καρέ το οποίο κάποιες φορές ενίσχυε με μακριά extensions. Πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram της αυτή την photo που την δείχνει με αφέλειες για να μας αποδείξει ότι οι αφέλειες τελικά δεν είναι μια απλή αλλαγή που μπορείς να κάνεις αλλά κάτι πολύ, πολύ δραστικό!

Bella Hadid

H Bella Hadid είναι στο gang των κοριτσιών που έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ παρασύροντάς μας και εμάς και κάνοντας αυτό το κούρεμα ένα από τα δυνατότερα του 2017. Αλλά το κοντό μήκος δεν της έφτανε κι έτσι από το lob πήγε στο bob μέσα σε μερικά λεπτά!

Cara Delevingne

Την άνοιξη η Cara Delevingne ξύρισε τα μαλλιά της σοκάροντάς μας όλους. Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες του ρόλου της στην νέα της ταινία και έκτοτε μας αποδεικνύει ότι ακόμη και με αυτά τα μαλλιά μπορείς να κάνεις ένα σωρό διαφορετικά styling αρκεί να διαθέτεις φαντασία!

Karlie Kloss

Η Karlie Kloss πριν αρκετά χρόνια κούρεψε τα μαλλιά της και έκανε το Karlie cut το κούρεμα της χρονιάς (τότε) σύμφωνα με τους New York Times. Λίγο καιρό πριν έκανε και αυτό το peroxide blond χρώμα στα μαλλιά της και το πρόσωπό της άλλαξε αρκετά.

Kristen Stewart

Ακριβώς όπως και η Cara Delevingne έτσι και η Kristen Stewart έκανε ένα πολύ edgy pixie cut.

Selena Gomez

Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα αυστηρό bob αφήνοντας τα μακριά μαλλιά της στο παρελθόν. Βεβαίως, η Selena Gomez έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι φορούσε extensions οπότε είναι πολύ πιθανόν απλώς να τα αφαίρεσε.

Sarah Jessica Parker

H Sarah Jessica Parker αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της κάνοντας ένα blunt cut καρέ αρκετά πιο ανοιχτόχρωμο. Και κάπως έτσι, μας πήγε πίσω στην season 5 του Sex and the City!

Read More

And More