Πώς θα μεταμορφωθείς σε sexy Άγγελο της Victoria Secret! Βήμα- βήμα το μακιγιάζ και τα μαλλιά!

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έγινε και το show της Victoria Secret για το 2016 το οποίο θα προβληθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο NBC κι επιτέλους θα μπορούμε να έχουμε περισσότερη εικόνα από όλα όσα έγιναν στο catwalk αλλά και την beauty προετοιμασία των Αγγέλων.


Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη αφορμή από αυτή την προβολή για να βγάλουμε τώρα από το συρτάρι μας ένα θέμα που φωτογραφίσαμε εδώ και δύο εβδομάδες και που κρατούσαμε καλά φυλαγμένο μέχρι την στιγμή του show. Δύο εβδομάδες περίπου, λοιπόν, πριν ο αγαπημένος μας beauty expert Γιώργος Μαράσκας ήρθε στο στούντιο του TLIFE με την μούσα του, την πολύ όμορφη Έλενα για να μας δείξει στην πράξη πώς όλες μας μπορούμε να γίνουμε από κορίτσια της διπλανής πόρτας sexy Άγγελοι της Victoria Secret. Αρκεί να πατήσουμε πάνω σε αυτά τα tips που μας έδωσε.
PS: το τελικό αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει και ναι, το make up και τα μαλλιά μπορούν να μας μεταμορφώσουν αλλά δεν θέλουμε να ξεχνάς πως είσαι όμορφη έτσι κι αλλιώς αν είσαι όμορφη μέσα σου! Αυτή η στήλη αυτό ακριβώς πρεσβεύει! Αλλά… ok! Καμιά μας δεν λέει ποτέ όχι σε λίγο sexiness και λίγο κραγιόν παραπάνω!

Για τα μαλλιά αφού στεγνώσεις εντελώς αίρνεις μια στρογγυλή βούρτσα και ένα σεσουάρ και δίνεις στα μαλλιά λείανση κατά μήκος με φορά προς τα πάνω. Έτσι, ανασηκώνεις την τρίχα από την ρίζα και δίνεις όγκο από εκεί. Μην ξεχνάς πως τα μαλλιά των αγγέλων είναι πλούσια, γεμάτα και με όγκο μαλλιά. Ή έτσι, τουλάχιστον, έχουν καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας! Για να διατηρήσεις, ωστόσο, τον όγκο αυτό το μυστικό είναι για κάθε τούφα που κάνεις να ψεκάζεις από αρκετά κοντινή απόσταση με λακ στην ρίζα. Αν έχεις λεπτά μαλλιά πέρασέ τα προηγουμένως με αφρό για να βοηθήσεις τον όγκο ενώ αν τα μαλλιά σου είναι ατίθασα θα χρειαστούν οπωσδήποτε βούρτσισμα στις ρίζες για να μην φριζάρουν. Αφού ολοκληρώσεις με το ψαλίδι αφήνεις έτσι τα μαλλιά χωρίς να τα ανοίξεις και προχωράς στο make up. Με τον τρόπο αυτό το χτένισμα θα παραμείνει σταθερό.


Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό tip που πρέπει να ακολουθήσεις για να βγουν τα μαλλιά σου πλούσια. Και αυτό το μυστικό είναι να τυλίγεις κάθε φορά τις τούφες ακολουθώντας διαφορετική κατεύθυνση.


Για τα μάτια χρησιμοποίησε ένα πιο φωτεινό concealer στην περιοχή σαν πρώτο βήμα. Με μια τερακότα και το φαρδύ πινέλο που την απλώνεις στα ζυγωματικά πέρασε το κινητό σου βλέφαρο. Έτσι, θα εξασφαλίσεις το βάθος που θες. Βάλε στα μάτια σου μια ροζ σκιά, τόνισε τις ρίζες των βλεφαρίδων σου με ένα μολύβι σε αντίστοιχες αποχρώσεις και κάνε blending. Με ένα λευκό μολύβι γέμισε το εσωτερικό του ματιού σου. Οι άγγελοι κάνουν πάντα αυτό το tip για να ανοίξει το βλέμμα τους! Τέλος, άπλωσε καφέ σκιά και όχι μαύρη γιατί το μαύρο παίρνει την ένταση από τις σκιές και είναι κάτι που δεν θέλουμε. Για να ενισχύσεις το βλέμμα πρόσθεσε καφέ τουφάκια- βλεφαρίδες.


Οι γυαλάδες είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των αγγέλων. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το Glow Maximizer του Dior. Τοποθέτησέ το ψηλά στα ζυγωματικά και στο κέντρο των χειλιών προτού απλώσεις το ροζ ενυδατικό κραγιόν σου. Έτσι, τα χείλη σου θα δείχνουν πιο μεγάλα λόγω και των αντανακλάσεων του φωτός.

Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσεις τα παραπάνω steps, άνοιξε τα μαλλιά μου με τα δάχτυλά σου ή μια βούρτσα, επιστράτευσε το πιο υπέροχο βλέμμα σου και είναι σίγουρο πως θα σαγηνεύσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Αλέξανδρος Μακρής
MAKE UP/ΜΑΛΛΙΑ: Γιώργος Μαράσκας
ΜΟΝΤΕΛΟ: Έλενα

Read More

And More