10 ανεξίτηλα κραγιόν που θα μείνουν εκεί όσο κι αν φας, πιεις ή… φιληθείς!

Χριστούγεννα! Τα καλέσματα αυξάνονται, πιθανότατα να είσαι καλεσμένη σε κάποιο ρεβεγιόν και οπωσδήποτε θα κάτσεις στο γιορτινό τραπέζι. Θέλεις η εμφάνισή σου να είναι λαμπερή γιατί το επιβάλουν οι μέρες και να έχεις ένα total make up το οποίο συμπεριλαμβάνει και το κραγιόν σου.

Ας κάνουμε pause στο θέμα κραγιόν! Όλες λίγο- πολύ το έχουμε ζήσει: φοράμε το κραγιόν μας και ειδικά αν είναι έντονο δεν νιώθουμε και ιδιαίτερα ασφαλείς. Είναι σίγουρα εκεί όσο εμείς μιλάμε σε αυτόν που έχουμε απέναντί μας ή τελικά μετά από το φαγητό και το κρασί έχει μείνει μόνο το περίγραμμα;

Μοιραζόμαστε αυτή σου την αγωνία γι’αυτό και εδώ στο TLIFE φροντίσαμε να κάνουμε το τεστ και να καταλήξουμε στα αγαπημένα μας ανεξίτηλα κραγιόν προτού να είναι πολύ αργά! Με άλλα λόγια: κάνε κλικ εδώ και δες τα top 10 ανεξίτηλα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου όσο κι αν φας, πιεις ή… φιληθείς αυτές τις γιορτές.
Bonus track: επιλέξαμε διάφορες αποχρώσεις από berry, κόκκινα, ροζ και nude για να βρει η καθεμία από εμάς αυτό ακριβώς που της ταιριάζει!

Read More

And More