11 προϊόντα με καρύδα που θα λάτρευαν και τα κορίτσια του Survivor (που δεν αντέχουν άλλη καρύδα)!

Σήμερα είναι ο τελικός του Survivor που έχω αυτή την αίσθηση ότι είναι τόσο huge γεγονός ώστε θα γιορταστεί με τιμές Euronasket 1987! Εμείς, ως beauty department, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να γιορτάσουμε αυτόν τον τελικό είναι με ένα αντίστοιχο beauty αφιέρωμα. Ποιο;

Όταν σκεφτόμαστε Survivor ο πρώτος αντανακλαστικός συνειρμός είναι η καρύδα. Στον κόσμο της ομορφιάς η καρύδα (γενικά) και το λάδι καρύδας (ειδικότερα) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συστατικά. Πολύ πριν το Survivor υπήρχε η Gwyneth Paltrow που μας σύστησε στο oil pulling με λάδι καρύδας (εδώ μπορείς να μάθεις τι ακριβώς είναι το oil pulling αν δεν γνωρίζεις ήδη), ενώ ο κόσμος της ομορφιάς είχε φροντίσει ήδη να κυκλοφορήσει στην αγορά μερικά λαχταριστά προϊόντα με βασικό συστατικό στη σύνθεσή τους την καρύδα. Τα πιο αγαπημένα μας από αυτά τα συγκεντρώσαμε εδώ. Είναι δε, τόσο λαχταριστά που θα τα λάτρευαν ακόμη και τα κορίτσια του Survivor που δεν-αντέχουν-άλλη-καρύδα (!) αλλά όχι αυτή!

Λάδι καρύδας Vita Coco, Sephora, €5.00. Αυτό το λάδι καρύδας συλλέγεται από καρύδες βιολογικής προέλευσης και είναι 100% φυσικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως ως ενυδατικό σώματος (το λατρεύουμε!), για την ενυδάτωση των χειλιών σου, τα μαλλιά σου, για το ξύρισμά σου αντί για αφρό, ακόμη και ως highlighter!

Κολώνια σε spray Coconut, The Library od Fragrance, Make Me up, €23.19. Αυτό το άρωμα έχει τόσο έντονη την φυσική μυρωδιά καρύδας που σε διακτινίζει μέχρι τον Άγιο Μαυρίκιο με ένα… φσιτ! Αν σου αρέσει αυτή η τροπική μυρωδιά θα γίνει το αγαπημένο σου, το άρωμα που θα παραγγέλνεις ξανά και ξανά!

Bronze Goddess, Estee Lauder, €69.00. Το πιο αγαπημένο άρωμα του καλοκαιριού έχει ως βάση του την καρύδα. Βεβαίως, η μίξη του με άλλα συστατικά όπως λόγου χάρη η βανίλια το κάνει αγαπητό σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Bonus: δεν περιέχει οινόπνευμα άρα μπορείς να το φοράς άφοβα κάτω από τον ήλιο.

Restoring Ritual Body Cream με καρύδα, Dove, €5.58. Το λάδι καρύδας, βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, κλειδώνει την υγρασία, ενώ χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Αυτό σε συνδυασμό με το γάλα αμυγδάλου κάνουν την επιδερμίδα σου super απαλή και ενυδατωμένη σε βάθος. Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν από την Dove που μεταφέρει μαζί του όλο το pampering και την φιλοσοφία του brand!

Scrub σώματος Body Boom Party Coconut Scrub, beauty-hall, €16.90. Ένα scrub με καφέ και υπέροχο, τροπικό άρωμα καρύδας που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα και διώχνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να είναι super λαμπερή και υγιής.

Νεράκι ντεμακιγιάζ με καρύδα, Sephora, €6.95. Τα micellair water είναι ο πιο πρακτικός τρόπος να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου. Γιατί αφαιρείται πολύ εύκολα χωρίς να αναγκάζεσαι να “τρίβεις” το πρόσωπό σου, γιατί δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και γιατί ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο έχει και την τέλεια μυρωδιά καρύδας που φέρνει τις διακοπές σου ένα βήμα πιο κοντά.

Αντηλιακό λάδι, Tahiti Monoi Oil SPF6 Coco Spray, €11.20. Το must have αντηλιακό που σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε εξωτικές διακοπές στη Χαβάη! Έχει SPF6, ξεσηκωτικό άρωμα καρύδς και θα σου χαρίσει super τροπικό μαύρισμα αρκεί η επιδερμίδα σου να είναι ήδη σκούρα.

Spray προσώπου Prep+Prime Fix+ / Fruity Juicy, Mac, €17.50. Το mist προσώπου της MAC είναι διάσημο έτσι κι αλλιώς γιατί το έχεις στην τσάντα σου και δροσίζεσαι ανά πάσα στιγμή, γιατί διατηρεί το μακιγιάζ σου σταθερό και γιατί δίνει την απαραίτητη λάμψη, Όμως, το συγκεκριμένο mist της συλλογής Fruity Juicy είναι και συλλεκτικό και έχει ξεσηκωτικό άρωμα καρύδας!

Σαμπουάν με 100% φυσικό έλαιο λαρύδας, Timotei. Μια από τις αγαπημένες μου beauty στιγμές είναι όταν μου λένε πως τα μαλλιά μου μυρίζουν υπέροχα. Το Timotei, λοιπόν, είναι το σαμπουάν που θα σε κάνει να κερδίσεις αυτό το κομπλιμέντο, plus τα κάνει πολύ απαλά και δεν περιέχει parabens.

Καθαριστικό πινέλων με καρύδα, Japonesque- Make Me Up, €19.16. Balm καθαρισμού πινέλων με άρωμα καρύδας Coconut Scented Solid Brush Cleanser από την Japonesque. Η απαλή σύνθεση του διαλύει γρήγορα και αποτελεσματικά τα υπολείμματα όλων των προϊόντων μακιγιάζ, καθαρίζοντας σε βάθος την τρίχα των πινέλων. Τώρα, για να καθαρίζεις τα πινέλα σου δεν χρειάζεται να έχεις καν νερό! Αρκεί να έχεις αυτό το μαγικό gadget και να βυθίζεις τα πινέλα σου μέσα σε αυτό!

Freshmade coconut mask, Skinfood, Sephora, €14.50. Στο κορεάτικο brand skinfood εντοπίαμε αυτή την ενυδατική μάσκα προσώπου με βάση της την καρύδα. Τοποθέτησέ την στο πρόσωπό σου για 15 λεπτά και αφαίρεσε με νερό.

Το τέλειο tip που θα έκαναν στο Survivor (αν είχαν κατάψυξη)!

Είναι το τέλειο tip για την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι που έχει και δροσιστικό εφέ, και ενυδατώνει και σε αρωματίζει τέλεια! Κάνε κλικ εδώ και δες γιατί πρέπει να φτιάξεις αυτό το καλοκαίρι παγάκια από λάδι καρύδας!

Last but not least: για περισσότερες δόσεις Survivor κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα κάνεις μερικές από τις ωραιότερες πλεξίδες που έχουν και τα κορίτσια του Survivor!

Read More

And More