7 bronzers που σου δίνουν sexy μαυρισμένο πρόσωπο χωρίς την φωτογήρανση!

Υπάρχουν αυτές οι ιστορίες από το παρελθόν μας που εμείς εκεί γύρω στα 90’s βγαίναμε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό γιατί όροι όπως μελάνωμα ή φωτογήρανση δεν είχαμε ιδέα τι σημαίνουν. Και μετά διακτινιστήκαμε στο 2017 που δεν επιτρέπεται να δει ήλιος το πρόσωπό σου χωρίς αντηλιακό, αν δεν θέλεις φυσικά να γεράσεις πριν την ώρα σου! Αυτός είναι και ο λόγος που τα bronzers είναι πλέον τόσο αγαπητά: γιατί καλύπτουν το gap του μαυρίσματος και με έναν μαγικό τρόπο νιώθεις πάντα sexy και ασφαλής.

Σε αυτό το post έχουμε επτά διαφορετικά προϊόντα που σε μαυρίζουν, το καθένα με τον δικό του τρόπο!

Foundation Spray της Elegant, €58.47 από την Make Me Up. Αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα και αυτό το foundation θα σου δώσει την τέλεια ηλιοκαμμένη όψη όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σου αν θες! Το ανακινείς καλά και ψεκάζεις από μια απόσταση 10-15 εκατοστών κρατώντας τα μάτια σου κλειστά. Και κάτι ακόμη: περίμενε να στεγνώσει προτού προχωρήσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ και απόφυγε τις πούδρες. Το συγκεκριμένο foundation απογειώνεται με υγρές γυαλάδες και κρεμώδη ρουζ!

Bronzing πούδρα, Bahama Mama της The Balm, €17.99. Καφέ σκούρα απόχρωση που δεν πορτοκαλίζει και ματ τελειώμα ώστε να μπορείς να κάνεις και το contouring σου αν θες ή να την απλώνεις σε όλο το πρόσωπο με ένα φαρδύ πινέλο. Στα plus: το packaging που σου φτιάχνει τη διάθεση και το μέγεθος που σου επιτρέπει να την έχεις πάντα μαζί αφού χωράει ακόμη και στα πιο μικροσκοπικά clutch!

Photo Finish Radiance Primer, Smashbox, €29.50. To primer είναι εκείνο το προϊόν που μπαίνει κάτω από το foundation σου για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και να είναι εκεί ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Το συγκεκριμένο primer, ωστόσο, έχει μια ακόμη αποστολή: να κάνει την επιδερμίδα σου λαμπερή και ένα- δύο τόνους πιο μαυρισμένη! Tip: μου αρέσει να το φοράω χωρίς απαραίτητα να απλώσω κάποιο foundation από πάνω αλλά κάνοντας ένα πέρασμα με ένα φαρδύ πινέλο και bronzing πούδρα!

Bronzing powder, Tom Ford (€95.00). Από την άλλη, αν θες ένα bronzer σε χορταστικό μέγεθος για να περάσεις μαζί του όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και όλο τον χειμώνα και αν η bronzing powder είναι το προϊόν- φετίχ σου, αυτή η πούδρα είναι τοοοοσο αγαπημένη! Plus: το luxurious packaging του οίκου Tom Ford και το απόλυτο λευκό που κάνει ακόμη μεγαλύτερο contrast με την μαυρισμένη όψη που μας προσφέρει αυτή η πούδρα. Last chance info: έχει ένα σατινέ φινίρισμα και κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που θες ανάλογα με τον φυσικό σου τόνο!

Υγρό bronzer Dew The Hoola της Benefit, €36.90. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το φορέσεις είτε μόνο του πάνω σε καθαρή επιδερμίδα είτε πάνω από βάση μακιγιάζ για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτό, όμως, που λατρεύω εγώ με αυτό το προϊόν είναι να το αναμειγνύω με το foundation μου (αναλογία 2 προς 1) και το αποτέλεσμα είναι ένα μαυρισμένο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να είναι πολύ σκούρο και χωρίς η κάλυψη να είναι έντονη. Δοκίμασέ το με ένα λεπτόρρευστο foundation.

Glow Bronzer, Artdeco. Το συγκεκριμένο bronzer έχει έντονη λάμψη για να δημιουργεί αυτό το sexy effect ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκαλα του λαιμού και όπου αλλού πέφτει το φως δημιουργώντας αυτό το υπέροχο εφέ. Συνδύασέ το με ένα κλασικό bronzer στο υπόλοιπο πρόσωπο και το αποτέλεσμα θα είναι ultra sexy και καλοκαιρινό! Last but not least: για να το απλώσεις προτίμησε ένα πινέλο ρουζ ώστε να έχεις τον έλεγχο της λάμψης!

Read More

And More