7 κρέμες ματιών που θα “ξυπνήσουν” όλο σου το πρόσωπο!

Υπάρχουν φορές που έχεις κοιμηθεί 5-6 ώρες το πολύ και δεν καταλαβαίνεις πότε έπεσες στο κρεβάτι και πότε πρέπει να ξανασηκωθείς (μια τέτοια φορά μου είναι τώρα). Είναι οι ίδιες φορές που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάτω από τα μάτια σου είναι όλα τα σημάδια της κούρασης συγκεντρωμένα.

Λοιπόν, λοιπόν! Όπως ακριβώς ξυπνάς και δεν θέλεις κανείς να σου μιλήσει μέχρι να πιεις καφέ και να συνέλθεις, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείς να επαναφέρεις το “ξύπνημα” και την επιδερμίδα στο πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρέμες ματιών που με συστατικά όπως η καφεϊνη και η βιταμίνη C δίνουν λάμψη και κάνουν αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Στις συγκεντρώσαμε παρακάτω…

PS: ακόμη και αν δεν σου αρέσει ο καφές, σε αυτές τις κρέμες δεν θα μπορείς να αντισταθείς!

Advance Night Repair Eye Concentrate Matrix, Estee Lauder, €71.00. Είναι η multi- tasking κρέμα που θα αγαπήσεις αφού δεν αντιμετωπίζει μόνο τα σημάδια κούρασης που είναι συγκεντρωμένα κάτω από τα μάτια σου αλλά προσφέρει μια ολική αναδόμηση στην περιοχή. Σε επτά ημέρες, τα μάτια φαίνονται πιο νεανικά και λαμπερά. Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα. Το φως, ωστόσο, στα μάτια σου είναι άμεσο!

GinZing™ Refreshing Eye Cream, Origins, €29.50. Είναι από τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών που αντιμετωπίζουν τα πρηξίματα με το σωστό μασάζ και τους μαύρους κύκλους χάρη στα συστατικά που περιέχει και τους ανακλαστές που δημιουργούν την τέλεια λάμψη κάτω από τα μάτια με το που την απλώσεις. Το διαπιστώνεις και μόνη σου! PS: τα Origins τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

La Mer The Illuminating Eye Gel, €126.51. Σίγουρα πρόκειται για μια κρέμα για υψηλά budget αλλά με πολύ καλό αποτέλεσμα. Στηρίζει τη σύνθεσή της στην Awakening Ferment τεχνολογία που ενυδατώνει, γεμίζει και ενεργοποιεί το βλέμμα από την πρώτη στιγμή που την εφαρμόζεις.

Murad Essential-C Eye Cream Broad Spectrum SPF15/PA++, beauty-hall.gr, €69.00. Μια κρέμα που περιέχει καφεϊνη στα συστατικά της είναι αυτονόητο ότι ξυπνάει το πρόσωπο. Όμως, πέρα από αυτό ανήκει στην σειρά Murad Enviromental Shield που καταπολεμά την γήρανση που προκαλείται από το περιβάλλον μας και τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector, €44.80. Οι μαύροι κύκλοι μας κάνουν να δείχνουμε κουρασμένες και ταλαιπωρημένες. Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους κατά 30% σε 12 εβδομάδες ενώ την ίδια στιγμή που την εφαρμόζεις βλέπεις μια άμεση ξεκούραση χάρη στο ελαφρύ χρώμα που περιέχει. Επιπλέον, το απλικατέρ του κάνει ελαφρή μασάζ και σε βοηθάει στα πρηξίματα. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αίσθηση ανακούφισης φύλαξε την κρέμα στο ψυγείο!

Dragon’s Blood Eye Gel, Rodial, attica, €60.00. Gel για άμεση δροσιά, που ενυδατώνει και δροσίζει τα πρησμένα, κουρασμένα μάτια με Ροδόνερο, Arnica και Dragons Blood. Περιέχει στη σύνθεσή του υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και όλες ξέρουμε πως μια ενυδατωμένη περιοχή είναι και μια περιοχή που δείχνει ξεκούραστη!

Radiant Eye, Embryolisse, €22.20. Οι Γάλλοι είναι διάσημοι για τις “θαυματουργές” μάρκες φαρμακείου κι αυτό το μικρό θαύμα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο σε τι είναι κορυφαίοι οι Γάλλοι – στις απλές, αποτελεσματικές και προσιτές λύσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα στικ που μπαίνει στο ψυγείο και ξεκουράζει το βλέμμα όταν χρησιμοποιείς. Το τοποθετείς κάτω από τα μάτια και δίνει μια instant λάμψη στο πρόσωπο. Plus: λειτουργεί ως το τέλειο primer πριν το concealer σου! Συνδύασε το στικ αυτό ιδανικά με μια κρέμα κατιών που σου δίνει θρέψη για το βράδυ!

Read More

And More