8 αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα και πούδρα

Τα τελευταία χρόνια το βαρύ μακιγιάζ και τα στιλιζαρισμένα μαλλιά έχουν μπει στην άκρη. Γιατί είναι πιο fresh το flawless skin και άλλο τόσο ενημερωμένο να έχεις τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά και όχι με 15 προϊόντα styling ώστε να μην πετάει ούτε τρίχα. Φαντάσου, λοιπόν, ότι αντιστοίχως, τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα ή πούδρα (η διαφορά ανάμεσα τους είναι λεπτή) είναι πιο updated, ενημερωμένα και σύγχρονα. Τα κορίτσια έχουν επιστρέψει στην φυσικότητα, τους αρέσει να είναι ο εαυτός τους και να μην κρύβουν αυτό που στην πραγματικότητα είναι πίσω από ένα βαρύ μακιγιάζ ή ένα αντιστοίχως βαρύ άρωμα.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι αυτά τα αρώματα κερδίζουν πολύ έδαφος. Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες τις πιο αγαπημένες μας τέτοιες μυρωδιές.
PS: ξέρω πολλά κορίτσια που θα χαρούν με αυτό το αφιέρωμα αλλά έχω και στο μυαλό μου ένα πολύ συγκεκριμένο κορίτσι!

Bath Fragrance Bobbi Brown, €64.00
Όσες έχουν μυρίσει το Beach ξέρουν πως η Bobbi Brown έχει αυτό το ταλέντο να κλείνει πραγματικές μυρωδιές μέσα σε ένα μπουκάλι. Όπως ακριβώς, λοιπόν, το Beach μυρίζει παραλία έτσι και το Bath είναι σαν να βγήκες μόλις από την μπανιέρα σου. Και κουβαλάς την αίσθηση αυτή μαζί σου όλη μέρα!

Essence Aromatique edc, Bottega Veneta, €68.56
Διακριτική και casual κομψότητα, ή αλλιώς σαν να έκανες μπάνιο με ένα πολύ ακριβό αφρόλουτρο με μια πολύ ιδιαίτερη, εκλεπτυσμένη μυρωδιά.
L’Ombredansl’eau Diptyque
Μια ολοκαίνουρια συλλεκτική μυρωδιά από τον οίκο Diptyque που ξεδιπλώνεται σαν ένα ποίημα που γράφτηκε μέσα σε έναν ανθισμένο κήπο. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά floral στοιχεία, αυτό το άρωμα μυρίζει πούδρα, καθαριότητα και δέρμα.
Love, Chloe, €58.50
Ένα άρωμα «πούδρας ρυζιού», απαλό και αισθησιακό με λουλουδάτο ίχνος ίριδας και μόσχου ή αλλιώς από τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές πούδρας που θα βρεις εκεί έξω.

Infusion d’Iris edp, Prada, €88.20

Η φρέσκια μυρωδιά των τσαλακωμένων λινών σεντονιών και του γυμνού δέρματος κλεισμένα σε αυτό το μπουκάλι. Η ένταση της πούδρας και τις καθαριότητας είναι τόση που διαρκεί όλη μέρα. Και φυσικά, είναι κάτι που διαπιστώνεις και στα ρούχα σου όταν τα βγάζεις επιστρέφοντας αργά στο σπίτι μετά από μια έντονη μέρα. Όση κι αν είναι η ένταση εσύ θα μυρίζεις καθαριότητα no matter what!

Pure Soap, The Library of Fragrance, €23.19
Τo άρωμα Pure Shop είναι εμπνευσμένο από την μυρωδιά του φρέσκου, καθαρού δέρματος, μετά από ένα μπάνιο απολέπισης με φιλντισένιο σαπούνι. Θα το βρεις στην Make Me Up


TOUS Eau de Toilette La Cologne Concentrée

Όταν ακούμε musk στο μυαλό μας δεν μας έρχεται ένα απαλό άρωμα. Κι όμως, αυτό το άρωμα με την πεόνια, το rosewater και το γιασεμί είναι από τα πιο απαλά αρώματα που μας κάνουν συνειρμούς με καθαρές επιδερμίδες και μπάνιο.

Read More

And More