8 stick για contouring ίδια με αυτά που έβγαλε μόλις η Kardashian!

UPDATE: Η Kim κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί τα contour sticks της τα οποία έγιναν sold out σε μόλις 20 λεπτά κι εκείνη έγινε κατά 14.000.000 δολάρια πλουσιότερη. Διάβασε αναλυτικά εδώ.

Μόνο αν ΔΕΝ ζεις στον πλανήτη γη ΔΕΝ θα έχει φτάσει στα αυτιά σου αυτή η είδηση ότι η Kim Kardashian λανσάρει μια σειρά μακιγιάζ τα KKW BEAUTY. Και αυτή η σειρά εγκαινιάζεται με ένα μόνο προϊόν, ένα stick για contouring. Το stick κυκλοφορεί σήμερα 21 Ιουνίου, στις 9.00 το πρωί ώρα Los Angeles (σ.σ. αυτό το άρθρο γράφεται 16.30 ώρα Ελλάδος) και μέχρι τις 9.07 πιστεύω ότι τα contouring sticks θα έχουν εξαφανιστεί από το online κατάστημα, δηλαδή εδώ.

Εμείς, όμως, έχουμε προβλέψει γι’αυτό! Αν η Kim Kardashian σου άνοιξε την όρεξη για stick contouring τα οποία στο μέλλον θα ξεπουλάνε, σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικά που μοιάζουν πολύ με το νέο λανσάρισμα της Kim. Κάνε scroll down παρακάτω για να τα δεις, αλλά πριν από αυτό δες πώς να το χρησιμοποιήσεις όπως η Kim Kardashian!

Sephora Highlight Lowlight Face Contour Duo, €15.10. Αυτό το contouring stick δύο όψεων κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις (Light, Medium, Tan) για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει χωρίς να πολυδυσκολευτείς ή να χαθείς μέσα σε άπειρα χρώματα. Η τιμή του είναι αρκετά καλή και επιπλέον στην συσκευασία του θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς το χρησιμοποιείς ακριβώς!

Benefit Hoola quickie contour stick, €35.00. Πρόκειται για ένα κρεμώδες προϊόν που αφήνει αποτέλεσμα πούδρας όταν σταθεροποιηθεί στο πρόσωπό σου. Είναι μακράς διάρκειας, δεν αλλοιώνεται στις υψηλές θερμοκρασίες (το έχουμε τσεκάρει ήδη!) και επιπλέον ανήκει στην best seller σειρά Hoola που από μόνο του αποτελεί credit!

Clinique Sculpting Contour Chubby Stick. To συγκεκριμένο stick της Clinique είναι από τα πιο πρακτικά λόγω του καμπυλωτού τελειώματός του που γλιστράει πάνω στο πρόσωπό σου. Plus: η σύνθεσή του είναι oil free ώστε να μην σου δημιουργεί λιπαρότητα.

Smashbox Contour Stick, €23.00. Αυτό το κρεμώδες stick γίνεται πολύ εύκολα blending έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει ένα με την επιδερμίδα και όχι σαν μια ξεχωριστή, αυστηρή γραμμή. Εξάλλου, η επιτυχία του contouring βρίσκεται στο σωστό blending, δηλαδή το “σβήσιμο” μέσα στην επιδερμίδα.

Burberry Beauty Face Contour, €32.00. Αυτό που αγαπάμε σε αυτό το contour stick είναι η λεπτή άκρη του ώστε να μπορούμε να πλησιάσουμε και να σμιλεύσουμε πιο λεπτές “ζώνες” όπως τα πλαϊνά της μύτης ή ακόμη και το κόκαλο (socket) του ματιού για να προσθέσουμε βάθος. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις: medium και dark.

Shape & Contour, Erre Due, €15.00. Επίσης ένα αγαπημένο contouring stick για το νεσεσέρ σου που δεν θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις (Light για τις ανοιχτές, Dark για τις σκούρες) και στην μια άκρη του θα βρεις ένα λεπτό πινελάκι για να κάνεις τα απαραίτητα σβησίματα.

Studio Fix Perfecting Stick, MAC, €22.50. Στην πραγματικότητα πρόκειται για foundation σε μορφή stick αλλά από την στιγμή που κυκλοφορεί σε 16 αποχρώσεις, εκ των οποίων μερικές και πολύ σκούρες, κανείς δεν σε εμποδίζει να το χρησιμοποιήσεις και ως stick για να κάνεις contouring. Στα plus: δεν θα σε παιδέψει καθόλου στο blending!

Stick Foundation 116, Inglot, €28.00. Κα αυτό το stick ανήκει στην κατηγορία foundation αφού θα το βρεις σε 17 διαφορετικές αποχρώσεις για να καλύψεις ακόμη και ολόκληρο το πρόσωπο ενώ μπορείς να καθορίσεις εσύ την ένταση που θέλεις “χτίζοντας” το αποτέλεσμα με περισσότερες στρώσεις.

Read More

And More