9 κρεμώδη ροζ ρουζ που θα δώσουν στο πρόσωπό σου το αναψοκοκκίνισμα μιας έφηβης

Αν με ρωτούσες ποιο ένα προϊόν πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε αυτή την άνοιξη, θα σου έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη ένα κρεμώδες ροζ ρουζ. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Για αρχή είναι το όπλο σου για να υιοθετήσεις κι εσύ το monochromatic makeup trend που βλέπουμε παντού τώρα αφού ένα κρεμώδες ρουζ μπορεί να φορεθεί και στα μάγουλα και στα χείλη αλλά και στα μάτια σαν σκιά. Ο σημαντικότερος, ωστόσο, λόγος είναι ότι αυτό το ρουζ θα διώξει από πάνω σου την θαμπή όψη και την κούραση ενός ολόκληρου χειμώνα.

Σκέψου το: όταν είσαι στην παραλία κάτω από τον ζεστό ήλιο, όταν έχεις επιστρέψει μόλις από μια βόλτα στην εξοχή ή όταν έχει ολοκληρώσει ένα session yoga και οι ενδορφίνες σου είναι στο peak τους, τα μάγουλά σου αποκτούν αυτό το τέλειο χρώμα, αυτό το τέλειο αναψοκοκκίνισμα που μόνο ένα κρεμώδες ροζ ρουζ μπορεί να σου δώσει σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ.

Και επειδή ξέρω πως αυτή η περιγραφή είναι αρκετά ελκυστική και πως όλες θα θέλαμε να δείχνουμε κάπως έτσι (την photo την ξεσήκωσα από το Into The Gloss) κάνε κλικ εδώ. Σου έχουμε συγκεντρώσει τα 9 ωραιότερα κρεμώδη ρουζ της αγοράς σε ροζ χρώμα. Θα τα λατρέψεις!

Read More

And More