“Ακόμη δεν έχω βρει την ενυδατική μου!” Μετά από αυτό το άρθρο όλα θα αλλάξουν!

Η ενυδάτωση είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την επιδερμίδα μας. Η ενυδάτωση είναι όλα τα γράμματα για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Και θα στο κάνω σαφές αμέσως: φαντάσου την επιδερμίδα του προσώπου σου σαν ένα κινητό: του κάνεις μακιγιάζ, το ξεβάφεις, εκφράζεσαι μέσα από το πρόσωπό σου, το αγγίζεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Με τόσα πράγματα είναι λογικό να… ξεφορτίζεται. Να χάνει την υγιή και λαμπερή του όψη, να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Η ενυδατική, λοιπόν, λειτουργεί σαν powerbank για το πρόσωπό σου. Το φορτίζει και του δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεται. Όπου ενέργεια, λαμπερή και υγιής όψη.

Το ερώτημα, όμως, είναι: ποια ενυδατική να διαλέξω; Ένα ερώτημα που πολλές φορές εδώ στα mail του TLIFE φτάνει ως εξής: “δεν έχω βρει ακόμη την ενυδατική που μου ταιριάζει!”. Good news! Η Clinique έχει μια τεράστια γκάμα με ενυδατικές κρέμες και σου έχει την απάντηση. Τις τεστάραμε (αν ακολουθείς το instagram του TLIFE θα το είδες στα stories!) και σου δίνουμε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Αν θέλεις γεμάτη επιδερμίδα επένδυσε στην Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate για υπερ-ενισχυμένη ενυδάτωση. Πολλές φορές, η αφυδάτωση αποτυπώνεται στο πρόσωπό μας ως κούραση και χαλάρωση. Η συγκεκριμένη κρέμα με την super ελαφριά, water- gel υφή της σου δίνει ένα instant plumping, σαν να επιστρέφεις στο πρόσωπο της εφηβείας σου αφού αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας έως και 179%! Επίσης, στηρίζεται στην τεχνολογία Liquid- Sphere (φαντάσου τα σαν σφαιρίδια βιταμίνης C και E που σπάνε αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα) που διατηρεί την ενυδάτωση για 24 ώρες στο 65%.

Αν θέλεις υγιή λάμψη επένδυσε στην Dramatically Different Moisturizing Lotion+ που ενδυναμώνει την επιδερμίδα και ενισχύει την ενυδάτωσή της. Πρόκειται για ένα προϊόν- θρύλο με νέα τεχνολογία που βελτιώνει κατά 54% τα επίπεδα υγρασίας σε διάστημα 8 εβδομάδων και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι στην “πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου” beauty λίστα. Βεβαίως, αν την δοκιμάσεις μια φορά γίνεται η ενυδατκή σου. Bonus: η χορταστική συσκευασία του!

Αν θέλεις να αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου δροσερή επένδυσε στην Moisture Surge Extented Thirst Relief με 24ωρη ενυδάτωση και υπέροχη gel υφή. Πρόκειται για μια ενυδατική σε μορφή gel που θα αγαπήσεις αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Το συνηθέστερο λάθος που κάνουμε όσες ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία είναι να μην χρησιμοποιούμε ενυδατική με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας αφενός να αφυδατώνεται, αφετέρου να υπερπαράγει σμήγμα για να εξισορροπήσει αυτή την απώλεια με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη περισσότερο λιπαρή. Με αυτή την κρέμα, όμως, θα έχεις την άνεση που χρειάζεσαι και την ενυδάτωση που έχεις ανάγκη! Ένα tip είναι πως αν την βάλεις στο ψυγείο έχεις extra δροσερή αίσθηση.

Τρεις ενυδατικές, μια για κάθε ανάγκη και όλες με ανάλαφρη υφή. Το καλύτερο part, όμως, είναι ότι η “επένδυση” για την οποία σου μιλήσαμε παραπάνω δεν θα σου κοστίσει μια περιουσία. Γιατί αφενός το κόστος ξεκινά από €18.00 αφετέρου με κάθε αγορά κρέμας περιποίησης Clinique παίρνεις δώρο το #1 προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών, Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips σε ειδική συσκευασία 30ml. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να επισκεφτείς το… #hydrationbar της Clinique! Το “bar” που φροντίζει την επιδερμίδα μας και εμάς!

Read More

And More