Black Friday: 10 best sellers καλλυντικά που είναι τώρα η ευκαιρία σου να αγοράσεις!

Το beauty routine είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Αλλά υπάρχουν προϊόντα που έχουν αποκτήσει μια φήμη, που είναι διάσημα προφανώς γιατί κάνουν δουλειά. Αυτά τα προϊόντα, best sellers για κάποιους, cult για κάποιους άλλους, είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις σε περιόδους προσφορών. Όπως αυτή, η Παρασκευή για παράδειγμα. Είναι σαν να προσθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου κλασικά κομμάτια όπως ένα ζευγάρι loafers Gucci ή την 2.55 τσάντα της Chanel. Και αν δεν το κάνεις τώρα που είναι πιο οικονομικά, τότε… πότε; Ρητορικό ερώτημα. Συνέχισε το scroll down.

Touche Eclat, Yves Saint Laurent (αρχική τιμή €42.00). Είναι το προϊόν που υπάρχει στη βαλίτσα κάθε επαγγελματία makeup artist και χρησιμοποιείται με δύο τρόπους: για να δώσει φως κάτω από τα μάτια αλλά και σε όλο το πρόσωπο ως highlighter αλλά με ένα πολύ πιο φυσικό τρόπο από τις λάμψεις όπως τις γνωρίζουμε σήμερα. Το αποτέλεσμα: δείχνεις ξεκούραστη ακόμη και αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα.

Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie (αρχική τιμή €410). Η κρέμα με το χαβιάρι που βρίσκεται στα πιο πολυτελή boudoir χρόνια τώρα είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες που τα θέλουν όλα: ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη, ανόρθωση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, Estee Lauder (αρχική τιμή €63.00). Ο θαυματουργός ορός που μπαίνει χρόνια κάτω από την κρέμα μας για να πολλαπλασιάσει την δράση της έχει αποκτήσει νέα, πιο δραστική σύνθεση. Έχει πολύ ελαφριά υφή που θα λατρέψεις και ένα τέλειο trick που αγαπάμε είναι να αναμειγνύουμε αυτόν τον ορό με το foundation μας. Plus: είναι ιδανικό για όλους τους τύπους.

Benetint rose-tinted lip & cheek stain, Benefit (αρχική τιμή €36.00). Το Benetint, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’70 για μια εξωτική χορεύτρια, γρήγορα έγινε ένα cult προϊόν. Σταρ, make-up artists και κορίτσια σε όλο τον κόσμο το λατρεύουν. Το χρησιμοποιείς στα χείλη και στα μάγουλα και δίνει το τέλειο φρεσκοφιλημένο εφέ στην πρώτη περίπτωση και το τέλειο αναψοκοκκίνισμα στη δεύτερη.

Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani (αρχική τιμή €55.00). Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani αλλά και γενικά. Χαρίζει ομοιοχρωμία, τέλεια κάλυψη και φοβερή λάμψη!

Photo Finish Foundation Primer (αρχική τιμή: €29.50). Αυτό το primer είναι το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε στα φωτογραφικά στούντιο της Smashbox στο L.A. Αναπτύχθηκε με στόχο να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει καλύτερο και να διαρκεί περισσότερο στις συνθηκες του studio. Εξακολουθεί να είναι best selling προϊόν αφού χάρη σε αυτό το foundation απλώνεται τέλεια!

Creme de La Mer Moisturizing Cream (αρχική τιμή €155.00). Αν το budget σου σου επιτρέπει να το βάλεις στην ρουτίνα σου θα διαπιστώσεις γιατί αυτή η κρέμα είναι τόσο αγαπητή. Έχει τέλεια ενυδατική δράση χαρίζοντας στο πρόσωπο ένα plumping effect, δεν έχει κολλώδη υφή ή δεν “κάθεται” βαριά στις λιπαρές επιδερμίδες και μυρίζει φα-ντα-στι-κά!

Surf Spray, Bumble & Bumble (αρχική τιμή: €28.00). Λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2001 (!) και έκτοτε είναι το no1 μυστικό για να πετυχαίνουμε τα τέλεια beach waves ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα. Με άλλα λόγια: αυτό το προϊόν έχει καταφέρει να κλείσει τον ωκεανό σε ένα μπουκάλι!

Luminous Blush, Becca (αρχική τιμή €35.00). Αυτή η περίοδος είναι επίσης η ιδανική να αγοράσεις ένα highlighter για το πρόσωπό σου. Τα Becca ήρθαν μόλις στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora (θα τα βρεις online εδώ) και είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα των youtubers. Ειδικά το συγκεκριμένο, οπότε αφού έχει συστάσεις go for it!

Retro Matte Lipstick, απόχρωση Ruby Woo (αρχική τιμή: €19.50). Είναι το κόκκινο κραγιόν που όλες πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας! Είναι πασπαρτού γιατί πηγαίνει σε όλες μας και αρκεί να το απλώσεις στα χείλη σου για να κάνεις ένα total μακιγιάζ σε dt!

Read More

And More