Εκπτώσεις! Εκμεταλλεύσου τις για να γεμίσεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ! Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι!

Ξεκίνησε εκείνη η περίοδος των τριών μαγικών συλλαβών: εκ-πτώ-σεις! Και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή γιατί έρχονται λίγο πριν τις άλλες τρεις αγαπημένες μας συλλαβές: δια-κο-πές (εντάξει, θα μπορούσε και τέσσερις). Με άλλα λόγια: πρόκειται για την τέλεια αφορμή προκειμένου να επενδύσεις σε κάποια καλοκαιρινά must have για το νεσεσέρ σου και σε πράγματα όπως primer ή bronzing gel που δεν θα πλησίαζες τόσο εύκολα αν δεν κουβαλούσαν πάνω τους αυτό το -30%!

Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα beauty essentials για να έχεις στο νεσεσέρ σου όλα όσα χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι και, το καλύτερο part, σε καλύτερη τιμή!

– Οι εκπτώσεις είναι μια τέλεια ευκαιρία για να επενδύσεις σε ένα νέο ultra stylish νεσεσέρ όπως αυτό το Bleecker & Love (€36.00). Εδώ μπορείς δέκα ακόμη πολύ τέλεια!

– Ένα από τα πολλά πράγματα που λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι αυτό το sunkissed αποτέλεσμα που βλέπουμε στην επιδερμίδα μας. Όμως, για να το αποκτήσουμε δεν αξίζει να βάλουμε ως προϋπόθεση την φωτογήρανση. Επένδυσε σε ένα υγρό bronzer το οποίο θα ανακατεύεις είτε με την αντηλιακή σου είτε με την ενυδατική ή ακόμη και με το foundation και θα περνάς σε όλο το πρόσωπό σου. Τέλειο είναι το (1) Dew The Hoola της Benefit (από €35.20- €29.92).

– Ένα από τα πιο… ντροπιαστικά πράγματα που μπορεί να σου συμβούν τώρα το καλοκαίρι είναι το make up που έχει λιώσει στο πρόσωπό σου. ΄Οχι, όμως, αν έχεις επενδύσει σε ένα primer το οποίο θα φοράς πριν το foundation και μετά την ενυδατική σου. Το (3) Sheer Radiance Make Up Base with Sunscreen από τους Dolce & Gabbana (€65.00), έχει SPF30 που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις skip το αντηλιακό σου και να μην φορτώνεις την επιδερμίδα σου με πολλά προϊόντα.

– Επίσης, ζέστη σημαίνει λιγότερο make up! Και ανάμεσα σε άλλα που θα κάνεις skip είναι και το eyeliner σου! Αντ’αυτού, μερικές στρώσεις μάσκαρα θα κάνουν τέλεια τη δουλειά τους, όπως η (7) Pro Beyond Twisted Lash της MAC (€25.00) που είναι περισσότερο σαν gadget. Αναρωτιέσαι γιατί; Απλώς τσέκαρε το βουρτσάκι της!
Μένοντας στα μάτια, τόνισέ τα με μια τέλεια bronzing σκιά που να δείχνει σχεδόν υγρή και αν είναι σε στικ ακόμη καλύτερα αφού την απλώνεις όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς να χρειαστείς καλά- καλά πινέλο. Μας αρέσει πολύ το (4) Scandal Eyes shadow stick no011 της Rimmel (€8.00)

– Ας περάσουμε τώρα από τα μάτια στα μάγουλα! Αφού έχεις εξασφαλίσει το bronzing αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο, για τα μάγουλα θα χρειαστείς χρώμα! Το ρουζ (2) Baked Blush Illumine της Laura Mercier (από €38.30- €34.47) θα σου δώσει ένα τέλειο ροδαλό χρώμα που μοιάζει να έρχεται από την επιδερμίδα σου. Εξασφαλίζει και μια ελαφριά λάμψη που επίσης θα λατρέψεις!

– Για να ενισχύσεις αυτό το sexy καλοκαιρινό χρώμα για τα χείλη σου θα χρειαστείς ένα βερικοκί προϊόν με super ενυδατική υφή όπως το (5) Lip and Cheek Summer Glow της Estee Lauder (€34.00) που είναι και συλλεκτικό και πολυχρηστικό αφού μπορείς να το απλώσεις και σρα μάγουλα!

– Ολοκλήρωσε με ένα χρώμα στα νύχια που και θα αναδεικνύει το μαύρισμά σου και δεν θα κάνει εμφανείς τυχόν ατέλειες πράγμα που θα σου χρειαστεί αν είσαι σε διακοπές ειδικά. Το (6) Avon Gel Shine, απόχρωση Sheer Love είναι αγαπημένο μας (από €8.95- 6.90).

Read More

And More