Ετοιμάζω ταξίδι! 8 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις ότι πήρες μαζί σου πριν κλείσεις βαλίτσες για Πάσχα

Είναι Πάσχα, ή αλλιώς η εβδομάδα της πρώτης καλοκαιρινής (σχεδόν!) απόδρασης. Έχεις φτιάξει βαλίτσες, διάλεξες ήδη το νεσεσέρ που θα βάλεις μέσα όλα τα απαραίτητα (δες εδώ τα υπερτέλεια νεσεσέρ που διαλέξαμε για ΄σένα στην αρχή της εβδομάδας) και τώρα ήρθε η στιγμή να δεις τι θα πάρεις μαζί σου.

Μερικοί βασικοί κανόνες: να πάρεις μαζί σου τόσα όσα καλλυντικά ώστε:

1. να μην σου λείψει τίποτα

2. να μην το παρακάνεις γιατί σε αντίθεση περίπτωση μπορείς απλώς να βάλεις ροδάκια στο boudoir σου

Παρακάτω, λοιπόν, φτιάξαμε για εσένα μια λίστα με όλα τα απαραίτητα. Τσέκαρε ότι έχεις πάρει όλα τα παρακάτω μαζί σου προτού κλείσεις βαλίτσες!

1. Άδεια μπουκαλάκια

Αν δεν έχεις πολύ χώρο στις αποσκευές σου ή δεν θες να εκθέσεις τα καλλυντικά σου σε extreme αλλαγές θερμοκρασίας ή στον ήλιο η beauty συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι η εξής: επένδυσε στα ειδικά άδεια μπουκαλάκια και γέμισέ τα με τις αγαπημένες σου κρέμες, σαπουνάκια προσώπου, serum και ότι άλλο έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα. Η ποσότητα που χωράνε αυτά τα βαζάκια Kit Week-end από τα Sephora (€7.00) είναι αρκετή για να περάσεις ένα τετραήμερο χωρίς να σου λείψει τίποτα.

2.Μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου

‘Οταν είσαι έξω μέχρι αργά το απόγευμα και απολαμβάνεις τις μέρες με συγγενείς και φίλους ίσως να παραλείψεις να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου ή να καθαρίσεις το πρόσωπό σου ώστε να αφαιρέσεις τους ρίπους που έχουν συγκεντρωθεί όλη την ημέρα. Κάνε την ζωή σου πιο εύκολη βάζοντας στην βαλίτσα σου μαντηλάκια καθαρισμού. Μάλιστα, τα Rose Cleansing Wipes από τα Sephora (€5.95) αφαιρούν εκτός από το μακιγιάζ και τους περιβαλλοντικούς ρίπους ενώ κάνουν και απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια υπέροχη λάμψη.

3.Αντηλιακή

Χρειαζόμαστε αντηλιακή όλο το χρόνο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να περάσουμε ώρες ατέλειωτες κάτω από τον ήλιο! Και ναι, η αντηλιακή μπορεί να είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση αλλά οι περισσότερες θέλουμε να μας αφήνει ματ όψη και γιατί όχι, και ομοιοχρωμία ώστε να κάνουμε ένα break από την αντηλιακή μας για λίγο διάστημα! Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, plus αντιοξειδωτική δράση και πολλά, πολλά ακόμη θα τα βρεις στην Sunscreen Color Velvet Technology της Frezyderm. Tip: με μαντηλάκι ή με ντεμακιγιάζ και οπωσδήποτε μετά gel καθαρισμού, μην ξεχνάς να αφαιρείς την αντηλιακή σου είτε έχει χρώμα είτε όχι γιατί τα φίλτρα οξειδώνονται πάνω στην επιδερμίδα.

4.Άρωμα σε mini συσκευασία

Καμιά μας δεν θέλει να ρισκάρει να της κρατήσουν το αγαπημένο της άρωμα στο αεροδρόμιο. Από την άλλη, καμιά μας δεν θέλει να κουβαλάει μαζί της 100ml αρώματος. Σε αυτή την περίπτωση μια travel size συσκευασία είναι ιδανική. Και δεν έχω καλύτερο από το Baby Powder Spray της Library of Fragrance (€8.50) που έτσι κι αλλιώς έχω στην τσάντα μου 24/7! Μπορείς να το παραγγείλεις από την Make Me Up.

5.Παλέτα μακιγιάζ με όλα τα απαραίτητα

Αν αποφασίσεις να πάρεις μαζί σου τα προϊόντα μακιγιάζ σου σίγουρα θα χρειαστείς ένα νεσεσέρ extra. Εκτός αν επενδύσεις σε ένα kit που τα έχει όλα συγκεντρωμένα. Το Primping with the stars από την Benefit είναι το απόλυτο kit για να αποκτήσεις το τέλειο flawless skin. Εξάλλου, για το μακιγιάζ των πασχαλινών σου διακοπών δεν χρειάζονται υπερβολές. Το καλύτερο part; Το kit έχει αυτή την περίοδο online έκπτωση 50% και θα σου κοστίσει €18.65 από €37.30.

6.Facial mist

Ένα αναζωογονητικό face mist θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις διπλά στις πασχαλινές σου διακοπές και να αποκτήσεις γρηγορότερα το “είμαι απόλυτα χαλαρή και φρέσκια” πρόσωπο. To Caudalie Grape Water ενυδατώνει, δίνει λάμψη ενώ έχει έντονα αντιοξειδωτική δράση χάρη στο σταφύλι που περιέχει!

7.Dry shampoo

Το ξηρό σαμπουάν είναι σωτήριο για τις σύντομες αποδράσεις μας, οπότε βεβαιώσου ότι το έχεις βάλει στην βαλίτσα σου πριν την κλείσεις! Το Dry shampoo με εκχύλισμα τσουκνίδας της Klorane (€11.60) είναι ιδανικό αν τα μαλλιά σου είναι τόσο λιπαρά που χρειάζονται ένα μπουστάρισμα από την δεύτερη κιόλας μέρα!

Read More

And More