Gif-t list! Αυτό το σετ μακιγιάζ είναι πρώτο στη λίστα των δώρων μας αυτά τα Χριστούγεννα!

It’s the most wonderful time of the year! Και αυτή η ομορφότερη εποχή του χρόνου είναι η ίδια εποχή που θα ανταλλάξουμε δώρα αφού πρώτα δημιουργήσουμε την δική μας… Gif-t list ;). Σε αυτή την Gif-t list, λοιπόν, υπάρχει πάντα εκείνο το δώρο που αγοράζουμε για κάποιον-α που αγαπάμε πολύ αλλά τελικά δεν είμαστε σίγουρες αν θα φτάσει στα σωστά χέρια. Γιατί είναι τόσο ελκυστικό ώστε θέλουμε τοοοοοσο πολύ να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας!

Φέτος, το δώρο αυτό το έχουμε εντοπίσει από την πρώτη- πρώτη στιγμή που εδώ στο TLIFE χαζεύαμε τα εορταστικά packaging και καλλυντικά που κατεύθαναν στο γραφείο: το σετ Mark. Artist της Avon. Ας γίνουν οι συστάσεις! Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει επτά προϊόντα σε κανονικό μέγεθος τα οποία είναι τα εξής:

1. Λιπ Γκλος για Όγκο Mark. στην απόχρωση Pink Pout. Ένα pink nude χρώμα που γεμίζει τα χείλη σου και τα κάνει να δείχνουν πιο juicy. Το φοράω καθημερινά αλλά ειδικά για τις γιορτές θα το σετάρω με smudged eyes! Εξάλλου, στο συγκεκριμένο σετ υπάρχουν όλα τα must have για άπειρους συνδυασμούς!
2. Βερνίκι Νυχιών Mark. Gel στην απόχρωση Roses Are Red. Γιατί όταν σκεφτόμαστε γιορτές σκεφτόμαστε κόκκινο μανικιούρ αλλά και γιατί έτσι κι αλλιώς είναι το πιο κλασικό και sexy χρώμα που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου! Σωστά;
3. Καλυπτικό Νυχιών Mark. Gel, για 2 x μεγαλύτερη διάρκεια. Σου εξασφαλίζει το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού μανικιούρ, απόλυτη λάμψη ενώ τα νύχια δεν ξεφλουδίζουν.
4. Μολύβι Ακριβείας Kohl Mark. Skinny Precision στην απόχρωση Boldest Black, για καθαρές γραμμές & εύκολο καθορισμό. Όμως, εκτός από το γραμμικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ που μπορείς να εξασφαλίσεις με αυτό το μολύβι, ένα άλλο αγαπημένο tip είναι να το απλώνεις και να τον σβήνεις σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου. Έτσι, δημιουργείς την τέλεια βάση πάνω στην οποία θα απλώσεις την σκιά σου για να εξασφαλίσεις ένα επαγγελματικό smokey eyes!
5. Mάσκαρα Mark. Big & Multiplied στην απόχρωση Boldest black. Η μάσκαρα που δίνει όγκο και καθορισμό σε κάθε βλεφαρίδα. Σέταρέ την με το lipgloss και μια λεπτή τραβηγμένη γραμμή με μολύβι για το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι με τους συγγενείς και απογείωσέ τη με τη Forever Bronze σκιά για την βραδινή σου έξοδο!
6. Σκιά Ματιών Mark. Inks στην απόχρωση Forever Bronze. Είναι η σκιά που σου ανέφερα παραπάνω και μοιάζει με μεταλλική έκρηξη στα μάτια. Αγαπημένο tip: ένα touch στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να φωτίσεις αμέσως το βλέμμα σου και να αποκτήσεις ξεκούραστη όψη ακόμη και αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα όλες αυτές τις μέρες! Κι ένα ακόμη: το έχω χρησιμοποιήσει ως highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια και το αποτέλεσμα ήταν super! Φυσικά και θα το ξανακάνω!
7. Πούδρα Mark. HD Finishing Powder για hd τελείωμα και όχι μόνο! Κάτι που αναζητάμε όλες μας και ειδικά από τα γιορτινά μας beauty looks είναι το μακιγιάζ μας να έχει διάρκεια και να είναι σταθερό. Ένα πέρασμα με ένα φαρδύ πινέλο και αυτή την πούδρα αρκεί για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα! Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, βαλ’το στο clutch σου! Θα σου χρειαστεί για το touch up στην ζώνη “Τ” την βραδιά του ρεβεγιόν ή όποιο άλλο βράδυ έχεις σκοπό να βγεις μέχρι αργά!

Όπως διαπίστωσες, λοιπόν, το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό σου μακιγιάζ. Σημείωσε: τέλεια smudged smokey μάτια, λάμψεις στα ζυγωματικά, ιριδίζοντα pink- nude χείλη και για το μανικιούρ ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι σετάρονται και δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για το ρεβεγιόν και όχι μόνο!

Όμως, για το συγκεκριμένο σετ (aka Mark. Artist της Avon) υπάρχει ένα hint που θα σε βγάλει από τα δύσκολα, δηλαδή να αποφασίσεις αν τελικά θα το χαρίσεις στην κολλητή σου ή αν θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Και σε αυτό το σημείο θέλω την προσοχή σου! Το συγκεκριμένο δώρο κοστίζει 75 ευρώ αλλά μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με €14.95 με μοναδική προϋπόθεση να αγοράσεις ένα προϊόν από τις σελίδες 4-59 του καταλόγου της Avon! Άρα, μπορείς να επενδύσεις σε δύο αντί για ένα, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Σετ Mark. Artist της Avon. Αλλιώς: το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα. Και στον εαυτό σου!

Γι’ αυτό και για πολλές άλλες προτάσεις δώρου επισκεφθείτε το My Avon Store

Ετικέτες

Read More

And More