Κάνουν και για αντηλιακή! 6 ενυδατικές προσώπου με πολύ υψηλό SPF και ποια να διαλέξεις!

Το πρόβλημα με τα προϊόντα που τα κάνουν όλα είναι ότι κάνουν… λίγο απ’ όλα! Πάρε για παράδειγμα τις ενυδατικές. Σου χαρίζουν μπόλικη ενυδάτωση κι έχουν ένα SPF γύρω στο 15 ώστε να σου δίνουν και μια στοιχειώδη αντηλιακή προστασία. Όχι, όμως, αρκετή ώστε να μην φορέσεις αντηλιακή.

Σε αυτό το θέμα, σε αυτή την πολύ κατάλληλη στιγμή που μπορεί να έχει τελειώσει η αντηλιακή σου, η αγορά μιας αντηλιακής είναι απαραίτητη. Αλλά αυτή τη φορά μπορείς να επενδύσεις σε μια με πολύ υψηλό SPF έτσι ώστε να γλιτώσεις και το layering, και extra χρόνο και extra χρήματα για μια αντηλιακή. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ώστε να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

1. Αν είσαι πολυάσχολη
Ιδανική ενυδατική με SPF: GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins, €31.50
Τι κάνει: Αν δουλεύεις εντατικά και το βράδυ έχεις έντονη ζωή σίγουρα τα σημάδια της κούρασης είναι εμφανή στο πρόσωπό σου. Από την άλλη, δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και με το πρόσωπό σου! Λοιπόν, αυτή η κρέμα τα κάνει όλα αφού ενυδατώνει κι έχει και ένα ελαφρύ χρώμα που δίνει λάμψη και ξεκούραστο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Plus: πολύ, πολύ υψηλό SPF!

2. Αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα που σε τραβάει
Ιδανική ενυδατική με SPF: Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 For Dry Skin
Τι κάνει: Μια ολοκληρωμένη ασπίδα ενάντια σε όλους τους επιταχυντές γήρανσης και προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία με Spf 25. Αν η επιδερμίδα σου είναι μόνιμα ξηρή και σε τραβάει αυτή η κρέμα σου χαρίζει instant ανακούφιση!
3. Αν έχεις χρωματικές ανομοιομορφίες
Ιδανική ενυδατική με SPF: WASO Color-Smart Day Moisturizer SPF30
Τι κάνει: Είναι σαν να περνάει στο πρόσωπο ένα φίλτρο του instagram που χαρίζει ομοιοχρωμία σβήνοντας τα κόκκινα σημαδάκια.
4. Αν δεν αντέχεις την βαριά αίσθηση
Ιδανική ενυδατική με SPF: Ultra Facial Moisturizer SPF30, Kiehl’s, €28.65
Τι κάνει: έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται στην επιδερμίδα και απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση σαν να μην φοράς τίποτα!
5. Αν αναζητάς μια οικονομική λύση με πολύ ωραίο αποτέλεσμα
Ιδανική ενυδατική με SPF: Nip & Fab Post Glycolic Fix Moisturiser SPF30, €16.10
Τι κάνει: Η συγκεκριμένη ενυδατική είναι παραπάνω από value for money! Θα την βολευτείς και θα την αγαπήσεις ιδιαίτερα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική ωστόσο εκκρίνει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της μέρας!
6. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής
Ιδανική ενυδατική με SPF: Antiaging Moisturizer SPF30, Murad, €59.00
Τι κάνει: Αν έχεις ακμή ή πολύ λιπαρή επιδερμίδα δεν αντέχεις την αίσθηση κανενός προϊόντος επάνω στην επιδερμίδα σου, πόσο μάλλον μιας ενυδατικής. Όμως, για την συγκεκριμένη δεν πρέπει να έχεις καμία αγωνία. Δεν φράζει τους πόρους και ενυδατώνει σε βάθος!
7. Αν ταξιδεύεις συχνά
Ιδανική ενυδατική με SPF: Line Interception Power Duo SPF30, La Prairie, €319.78
Τι κάνει: μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κάποιοι την περιγράφουν ως botox κλεισμένο σε ένα μπουκάλι και από τη μια μεριά είναι κρέμα ημέρας και από την άλλη κρέμα νύχτας πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομείς και χώρο από τις αποσκευές σου.

Read More

And More