Καθαρισμός προσώπου: 10 περίεργα προϊόντα για να μην βαριέσαι το ντεμακιγιάζ!

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι για τις περισσότερες από εμάς τόσο βαρετή διαδικασία όσο το να βάζουμε πλυντήριο. Ή να πρέπει να πλύνουμε τα πιάτα. Και την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές ξέρω πως συμφωνείς απόλυτα μαζί μου και πως είσαι έτοιμη να συμφωνήσεις ακόμη και σε αυτό: πολλές φορές δεν κάνω μακιγιάζ γιατί βαριέμαι τοοοοοσοοο το ντεμακιγιάζ!

Καταρχήν:
1. Το πρόσωπό μας το καθαρίζουμε κάθε βράδυ έτσι κι αλλιώς. Άρα, μπορείς να κάνεις μακιγιάζ ελεύθερα (κι εγώ κι εσύ) αφού στο τέλος της ημέρας είσαι υποχρεωμένη να καθαρίσεις το πρόσωπό σου για να απομακρύνεις τους ρίπους και τα υπολείμματα κρέμας που έβαλες το πρωί, να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας σου και να είναι έτοιμη να υποδεχτεί την κρέμα που θα φορέσεις στην βραδινή σου περιποίηση. Άρα μην ξεγελιέσαι: το γεγονός ότι δεν έβαλες make up δεν σημαίνει ότι μπορείς να πέσεις και για ύπνο έτσι!
2. Στην αγορά υπάρχουν κάποια προϊόντα που κάνουν αυτή την διαδικασία είτε παιχνιδάκι κάποιες φορές, είτε super απολαυστική κάποιες άλλες. Από τις πετσέτες ντεμακιγιάζ που δεν χρειάζονται προϊόν μέχρι τις πούδρες κάνε κλικ εδώ και δες 10 προϊόντα που κάνουν τον καθαρισμό του προσώπου τέλεια διαδικασία!

Read More

And More