Κυτταρίτιδα: 8 προϊόντα που κάνουν δουλειά για κάθε budget!

Πες την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Πες την ότι θες! Όσο γλυκά, όμως, κι αν προσπαθήσεις να την περιγράψεις το γεγονός παραμένει ίδιο: το 90% των γυναικών έχει κυτταρίτιδα! Και είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό που κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το θέμα αναρωτιέμαι: γιατί τόσος πανικός; Αφού 90% έχουμε κυτταρίτιδα μήπως τελικά αυτό δεν είναι το φυσιολογικό;

Από την άλλη, όμως, υπάρχει όλος αυτός ο βομβαρδισμός με τα τέλεια (ρετουσαρισμένα) κορμιά που σε τρομάζουν όταν κάνεις τον συνειρμό εσύ- παραλία- μαγιό. Γι’αυτό και κάθε τέτοια εποχή οι πωλήσεις των προϊόντων για κυτταρίτιδα εκτοξεύονται στα ύψη. Και κάθε τέτοια εποχή σου επισημαίνω: ναι, τα προϊόντα για την κυτταρίτιδα κάνουν δουλειά αλλά το να τρως ό,τι βρεις μπροστά σου, να μην γυμνάζεσαι, το να κάνεις όλα αυτά που πάνε σετ με την όψη φλοιού πορτοκαλιού (ορίστε το ΄πα) και να νιώθεις έπειτα υπέροχα επειδή άπλωσες γρήγορα- γρήγορα λίγη κρέμα τοπικά είναι σαν να θες να φτιάξεις ομελέτα και να έχεις μόνο το μπέικον (ούτε καν τα αυγά!). Χρειάζεται, λοιπόν, συνδυασμός… υλικών και προσπάθεια!

Αλλά ας κάνουμε την αρχή από το σωστό προϊόν. Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας για κάθε υφή και budget! Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More