La Prairie Skin Caviar Absolute Filler: χάρισε στην επιδερμίδα σου αυτή την πολυτέλεια!

Χρόνια τώρα η La Prairie έχει συνδεθεί στις συνειδήσεις μας με λέξεις όπως πολυτέλεια, αξιοπιστία, τεχνολογία. Πράγματι, το ελβετικό brand με το χαβιάρι ως βασικό συστατικό στις συνθέσεις του, είναι το brand που έχει ξεχωρίσει για τον πολύ απλό λόγο: επενδύεις σε ένα προϊόν La Prairie- βλέπεις αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου. End of story!

Και τώρα, η La Prairie έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο λανσάρισμα για να δώσει οριστική απάντηση σε ένα από τα βασικά προβλήματα της επιδερμίδα μας: την απώλεια όγκου όσο μεγαλώνουμε.

Η La Prairie δημιουργεί το Skin Caviar Absolute Filler. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μείγμα πρωτεϊνών και ελαίων από χαβιάρι, το οποίο αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος και την σφριγηλότητα του, προσφέρει πλούσια θρεπτικά συστατικά και υγρασία στο δέρμα και διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου σε διάφορα επίπεδα.

Skin Caviar Absolute Filler: ο απόλυτος σχεδιασμός!

Η κρέμα που ήρθε να αντιμετωπίσει την χαλάρωση που συμβαίνει στο περίγραμμα του προσώπου και την αναπόφευκτη απώλεια όγκου με το πέρασμα των χρόνων έχει μια υπέροχη υφή και έναν σχεδιασμό που θα λατρέψεις (La Prairie!). Η πλούσια ενυδατική κρέμα έχει μια μοναδική, ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να το βαραίνει ενώ στο εσωτερικό θα ανακαλύψεις μια πρωτοποριακή αντλία χωρίς αέρα που απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα κρέμας με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Εφάρμοσέ την σε δύο δόσεις: μια για το πρόσωπο και μια δεύτερη για το λαιμό και το ντεκολτέ.

Τώρα που το «μυστικό» αποκαλύφθηκε, το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσεις και να απολαύσεις τη νεανική και ξεκούραστη όψη που προσφέρει!

Read More

And More