Monoi και tiare! Τι είναι και σε ποια προϊόντα θα τα βρεις!

Τα τελευταία καναδυό καλοκαίρια ολοένα και πιο συχνά ακούγονται οι λέξεις monoi και tiare. Και στο beauty shopping σου θα έχεις σίγουρα πέσει πάνω σε τροπικά μπουκαλάκια με γαρδένιες, χρώματα και άλλα τροπικά στοιχεία. Τι είναι, όμως, όλα αυτά;

Δύο πολύ σύντομα λόγια για να καταλάβεις. Το monoi είναι ένα λάδι που φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο στην Ταϊτή από λάδι καρύδας μέσα στο οποίο “μουλιάζουν” φύλλα από την γαρδένια της Ταϊτής, γνωστή και ως tiare. Το μείγμα αυτό, που αποτελεί παγκόσμια beauty εμμονή, είναι αγαπημένο των γυναικών εκεί και σύμφωνα με εκείνες, σε αυτό οφείλουν την μαυρισμένη τους επιδερμίδα που είναι πάντα νεανική και τα super λαμπερά μαλλιά τους!

Αυτό το λάδι έχει “κλειστεί” σε μαγικά μπουκαλάκια (σε άλλα πάλι μόνο το tiare) και έχει ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα. Με ένα κλικ εδώ σου έχουμε τα οκτώ αγαπημένα μας beauty goodies με τροπικό λάδι monoi που θα δώσουν άλλη αίσθηση στο καλοκαίρι σου.
PS: κάποια από αυτά τα αγοράζω με μανία κάθε καλοκαίρι! Και στο έχω ξαναπεί: όταν μια beauty editor φτάνει στο ράφι των καλλυντικών για να αγοράσει κάτι επί τούτου, τότε σημαίνει πως αυτά τα προϊόντα είναι πράγματι μα-γι-κά!

Read More

And More