Όλα τα νέα προϊόντα που έφτασαν στο γραφείο την εβδομάδα που πέρασε!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια huge εβδομάδα για τον κόσμο της ομορφιάς. Αυτό μεταφράζεται σε πολλές παρουσίασεις (aka συναντήσεις των beauty editors στις οποίες μαθαίνουμε για τα νέα λανσαρίσματα), events και άλλες τόσες αφίξεις καλλυντικών στο γραφείο. Πήγαμε- είδαμε- παραλάβαμε και σου παρουσίαζουμε όλα τα νέα προϊόντα της ομορφιάς.

Skin Caviar Absolute Filler, La Prairie. Η θρυλική σειρά Skin Caviar με χαβιάρι από την La Prairie μόλις εμπλουτίστηκε με ένα προϊόν που θα γίνει best seller! Η ολοκαίνουργια, πολυτελής κρέμα στοχεύει στην χαλάρωση που συμβαίνει στο περίγραμμα του προσώπου. Εμπεριέχει εκχύλισμα υψηλής συγκέντρωσης από έλαια και πρωτεΐνες από χαβιάρι, το οποίο, διεγείρει τις λειτουργίες της επιδερμίδας, ενεργοποιεί το κολλαγόνο σε διάφορα επίπεδα και προσδίδει πλούσια θρεπτικά συστατικά και υγρασία στο δέρμα. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση του εξωκυτταρικού πλέγματος, συμβάλλοντας στην δημιουργία πιο «γεμάτου», πιο ενυδατωμένου δέρματος.

Άρωμα Scandal, Jean Paul Gaultier. Το ολοκαίνουργιο άρωμα του Jean Paul Gaultier που λανσαρίστηκε μόλις… χθες (δες εδώ το event) είναι ένα γλυκό, floral άρωμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι που σου τραβάει την προσοχή: ένα ζευγάρι γυμνά πόδια!

Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipstick. Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις ombre στα χείλη σου. Η Smashbox μόλις λάνσαρε αυτή τη σειρά κραγιόν με τέσσερις αποχρώσεις που με ένα πέρασμα δίνουν στα χείλη σου αυτό το εφέ σαν να κόπιασες για να το αποκτήσεις. Αλλά δεν το έκανες!

Sensail Flawless Satin Foundation SPF20. Ένα από τα αγαπημένα μας foundation που δοκιμάσαμε ποτέ! Στηρίζει την σύνθεσή του σε μια τεχνολογία που διαχέει το φως με αποτέλεσμα το πρόσωπο να αντανακλά υγεία και λάμψη. Αυτό που αγαπήσαμε, όμως, περισσότερο είναι ότι θα το βρεις σε εννιά διαφορετικές αποχρώσεις που σημαίνει ότι ανάμεσα σε όλα αυτά τα χρώματα σίγουρα κάποιο θα ταιριάζει γάντι με την επιδερμίδα σου!

Lip balm, Caudalie French Kiss. Με πολλά lip balm συμβαίνει το εξής παράδοξο: ενώ τα φοράς για να ενυδατώσεις τα χείλη σου μετά από λίγο εκείνα αφυδατώνονται. Τα νέα lip balm της Caudalie τα τεστάρουμε εδώ και μια εβδομάδα περίπου και α) αφήνουν τα χείλη ενυδατωμένα καθημερινά όλο και περισσότερο β) κυκλοφορούν σε τρεις αποχρώσεις που αφήνουν στα χείλη ένα φρεσκοφιλημένο εφέ γ) στηρίζουν την σύνθεσή τους στις πολυφαινόλες- σταφύλι. Άρα έχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση για τα χείλη.

Κολόνια Acqua di Parma Colonia Pura. Ξεκίνησε ως ανδρική, κατέληξε unisex και σίγουρα είναι η μυρωδιά που θα μοιραζόμαστε με το αγόρι μας! Στηρίζεται στα εσπεριδοειδή και είναι ότι πιο δροσερό και fresh μυρίσαμε τελευταία!

Κραγιόν Nicki Minaj X MAC, απόχρωση The Pink Print. Το τελειότερο pink nude κραγιόν που δοκιμάσαμε τελευταία με packaging στο σωστό millenials pink χρώμα!

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask. Οι bubble masks (aka οι μάσκες που τις φοράς και κάνουν αφρό) είναι big thing στην ομορφιά. Στην Ελλάδα δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές ακόμη αλλά σε αυτές τις ελάχιστες μόλις προστέθηκε και το νέο λανσάρισμα της Clinique. Δίνει οξυγόνο στην επιδερμίδα και την βοηθά να δείξει πιο λαμπερή και αναζωογονημένη. Την απλώνεις στο πρόσωπό σου, την αφήνεις για δύο λεπτά και την παρακολουθείς όσο βγάζει… αφρούς. Αφαιρείς με νερό και εν τω μεταξύ έχεις πετύχει την τέλεια ινσταγραμική λήψη!

Read More

And More