Ολοκαίνουργιες beauty αφίξεις αν θέλεις να ξοδέψεις κάπου το μισθό σου!

Είναι αρχές του μήνα που συνήθως έχουμε λεφτά. Ή, τουλάχιστον, έχουμε περισσότερα λεφτά σε σχέση με αυτό που θα συμβεί σε δύο εβδομάδες περίπου από τώρα. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτή που σε παροτρύνει να ξοδέψεις. Αλλά πρόσεξε: δεν είμαι ούτε αυτή που θα σε φρενάρει, ειδικά αν σκεφτείς ότι είμαι μια beauty editor που αγοράζει καλλυντικά (για ντοκουμέντα εδώ). Επίσης, έχω πάντα αυτό το επιχείρημα που παραθέτω στις φίλες μου: παρ’το και θα με θυμηθείς στο πρώτο κομπλιμέντο που θα ακούσεις για το πόσο ωραία μυρίζεις, τι λαμπερή επιδερμίδα που έχεις ή πόσο σου πάει αυτό το κραγιόν.

Αλλά και πάλι: εσύ κράτησε όποια στάση θες. Εγώ οφείλω να σε ενημερώσω για τα ολοκαίνουργια και λαχταριστά beauty entries της αγοράς!

ANA STRUMPF X SMASHBOX HOLIDAY 2017 Shadow- Contour- Blush Palette. Έχουν αρχίσει ήδη και φτάνουν στο γραφείο οι πρώτες χριστουγεννιάτικες αφίξεις όπως αυτή η συλλεκτική παλέτα Smashbox σε συνεργασία με την Βραζιλιάνα εικονογράφο Ana Strumpf. Αυτή η τεράστια παλέτα περιέχει 15 σκιές ματιών με ρουζ και προϊόντα contouring και highlighting που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και που σίγουρα θα σου κάνει απόσβεση αφού περιέχει όλα τα must have!

Instant full cover concealer, Bobbi Brown, €36.00. Αν εδώ και καιρό ψάχνεις ένα καλό concealer η απάντηση είναι ότι θα το βρεις σε αυτό το concealer. Έχει αρκετά συμπυκνωμένη σύνθεση ώστε να καλύπτει απόλυτα τους μαύρους κύκλους και απλώνεται πολύ καλύτερα αν από κάτω έχεις ενυδατώσει με κρέμα ματιών. Plus: μπορείς να πας με αυτό τοπικά και να καλύψεις τυχόν σπυράκια ή σημάδια στο πρόσωπο.

Goldea The Roman Night, Bulgari, €94.50. Ένα super αισθησιακό άρωμα με βασικό συστατικό το μαγευτικό μαύρο μόσχο. Όπως έχει πει και η Bella Hadid: μου μοιάζει κάπως ανδρικό και αυτό μου αρέσει πολύ!

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, Estee Lauder, €71.00. Αυτή η πολυχρηστική κρέμα ματιών αντιμετωπίζει μαύρους κύκλους, πρηξίματα, ρυτίδες και όλα όσα σε απασχολούν. Επιπλέον, πρόκειται για μια κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί 360 μοίρες, δηλαδή γύρω- γύρω από τα μάτια κάνοντας παράλληλα μασάζ.

Skin Caviar Absolute Filler, La Prairie, €536.67. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλώνοντας είναι η απώλεια της σφριγηλότητας και η χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου. Η συγκεκριμένη κρέμα με Caviar Absolute αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα αλλά και πολλά ακόμη ζητήματα που προκύπτουν μεγαλώνοντας. Πολλοί το περιγράφουν και ως “lifting in a bottle”!

Michael Kors Sexy Ruby edp, €78.60. Super sexy άρωμα που ανήκει στην κατηγορία Chypre. Η μυρωδιά του και μόνο αρκεί για να σε ξεσηκώσει αλλά μπορείς να υποψιαστείς τα επίπεδα sexiness στα οποία κινείται από το πορφυρό χρώμα του μπουκαλιού. Τόσο sexy!

Palette Essentielle, Chanel, €70.00. Όλα όσα πρέπει να έχεις για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση σε μια παλέτα που περιέχει concealer, highlighter και ρουζ. Πολύ ανάλαφρες συνθέσεις που δίνουν την αίσθηση ενός flawless skin και ενός απόλυτα φυσικού αποτελέσματος!

MAC So Obsessed Mini Lips. Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων λανσαρισμάτων η ΜAC θα μας δώσει μια πρώτη αίσθηση για το πώς θα είναι τα mini lipstick τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο του 2018. ΄Ομως, το επόμενο διάστημα θα μπορείς να τα έχεις στα χέρια σου σε αυτή την συλλεκτική συσκευασία.

Shimmering Skin Perfector Poured Crème, Becca, €39.00. Ένα παγκόσμιο best seller, ένα μοναδικό προϊόν λάμψης που πλέον μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο Sephora online, δηλαδή εδώ. Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα στα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψης και σβήσε πάντα με ανοδικές κινήσεις.

Future Solution LX Night Cream, Shiseido, €367.04. Μια πολυτελής αντιγηραντική κρέμα που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης και αφήνει την επιδερμίδα super ενυδατωμένη, λαμπερή και σφριγηλή. Αν ανήκεις στο ηλικιακό group των 45+ και αν το budget σου το επιτρέπει go for it γιατί σίγουρα θα δεις αποτέλεσμα.

Rosa Noir- Γαλάκτωμα Χεριών & Σώματος by Mor, Make Me Up, €30.80. Ένα γαλάκτωμα για τα χέρια και το σώμα που ενυδατώνει σε βάθος αλλά που κυρίως θέλεις να έχεις πάνω σου λόγω της αποπλανητικής και super αισθησιακής μυρωδιάς. Είναι κατά βάση λουλουδάτο αλλά και αρκετά πουδρέ. Με υπνωτικές ακτίνες τριανταφύλλου, γαρύφαλλου και κρίνου που συναντούν τις βελούδινες νότες του σανταλόξυλο, του Musk και του Tonka Bean.

PS: Ετοιμάζεται άρθρο για αγαπημένα και super λαχταριστά προϊόντα κάτω των 20 ευρώ γιατί θέλουμε να έχεις επιλογές! Stay tuned!

Read More

And More