Πες μου τι ρούχα σου αρέσει να φοράς να σου πω ποιο άρωμα σου ταιριάζει!

Ήρθε η άνοιξη! Και με τον καιρό να ανοίγει ο νους μας είναι σε νέα ανοιξιάτικα ρούχα κι ένα ολοκαίνουριο άρωμα που θα ταιριάζει στην διάθεσή μας και στην νέα εποχή. Αλλά κυρίως θα ταιριάζει στο στιλ των ρούχων που μας αρέσουν. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα: δεν μπορείς να φοράς mini κολλητά φορέματα και το άρωμά σου να είναι ρομαντικό. Προφανώς δεν θα αρέσει και σε εσένα.

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, τα έξι ολοκαίνουρια αρώματα που ταιριάζουν τέλεια σε καθεμία από τις έξι ολοκαίνουριες τάσεις στα ρούχα. Εσύ το μόνο που έχεις να διαλέξεις είναι το στιλ που σου αρέσει περισσότερο. Το άρωμα ασ’το πάνω μας!

Super sexy

Οι οίκοι Balmain και Versace αποθέωσαν για μια ακόμη σεζόν το γυναικείο sexiness με ρούχα θηλυκά που αποκάλυπταν τόσο όσο! Αν το στιλ σου είναι αυτό τότε σίγουρα πρέπει να συμπληρωθεί και με ένα αντίστοιχα αισθησιακό άρωμα όπως το ολοκαίνουριο Signorina Misteriosa του Salvatore Ferragamo. Τα μαρτυρά όλα ο τίτλος του!

Granny style

Αν σου αρέσουν τα cardigans, οι midi φούστες ή οι πλισέ και τα πουκάμισα με φιόγκους αρχικά θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην spring collection των οίκων Gucci και Dolce & Gabbana. Όσον αφορά το άρωμα που σου ταιριάζει και που θα συμπληρώσει το στιλ αυτό, ρίξε μια ματιά σε πιο ψαγμένα αρώματα όπως στον οίκο Jo Malone και το ολοκαίνουριο Rose Pompon από ροζ πιπέρι και δύο ήδη τριαντάφυλλου. Μια old fashioned αλλά ταυτόχρονα και πολύ σύγχρονη μυρωδιά.

Party animal

Αν σου αρέσουν τα neon χρώματα όπως αυτά που είδαμε στο ανοιξιάτικο show του Christopher Kane τότε σίγουρα είσαι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια που του αρέσει να τραβάει την προσοχή. Από τα νέα αρώματα που θα σου ταιριάξουν πολύ είναι το Prada Candy Kiss (€75.00) που έχει ως μότο πως το περισσότερο είναι και το καλύτερο και η υπερβολή είναι το παν.

Νεορομαντισμός

Το ρομαντικό στιλ αναβαθμίστηκε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και πιο συγκεκριμένα των οίκων Balmain και Proenza Schouler που τα ρούχα είχαν κι ένα touch δυναμισμού και sexiness χάρη στις κορδέλες και τα choker. Αν σου αρέσει αυτό το ύφος τότε θα πρέπει να στραφείς στην αρωματική συλλογή του οίκου Chloe και αν ψάχνεις και για ένα νέο άρωμα αυτό είναι το Love Story edt (€51.00) του οίκου.

Surfer babe

Η Victoria Beckham γέμισε το catwalk της με υπερστιλάτα κορίτσια που έμοιαζαν σαν να είχαν αφήσει την σανίδα τους. Και είναι πολύ λογικό σε ένα surfer girl να ταιριάζει ένα άρωμα που μυρίζει καρύδα ή θάλασσα όπως το Beach της Bobbi Brown αλλά γιατί να ακολουθήσουμε την πεπατημένη; Το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Diptyque Eau De Sens (€110) θυμίζει έντονα την μυρωδιά που παίρνει η επιδερμίδα μας το καλοκαίρι όταν έχουν γυρίσει μετά από πολλές ώρες από την παραλία! Κι ένα ακόμη info: η Victoria Beckham λατρεύει τα Diptyque κεριά και πολλές φορές έχουμε δει να ανεβάζει photo στο instagram της έχοντάς τα αναμμένα. Οπότε αυτό το άρωμα σίγουρα θα έχει και την εγκρισή της!

Lingerie

Μια μεγάλη τάση για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016 είναι τα ρούχα που θυμίζουν… εσώρουχα και καλύτερα από τον καθένα το έκανε ο οίκος Givenchy. Σέταρε, λοιπόν, τα σατέν φορέματά σου και τις δαντέλες με ένα άρωμα θηλυκό και αισθησιακό όπως το Rosa Excelsa των Dolce & Gabbana.

Read More

And More