Solids! Το τελευταίο trend στην ομορφιά θέλει ακόμη και τα αρώματα να έρχονται σε στέρεη μορφή!

Την ιστορία στην έχω λίγο- πολύ ξαναπεί: όταν είσαι beauty editor συχνά έχεις παρουσιάσεις οι οποίες γίνονται προκειμένου οι εταιρίες να σε συστήσουν στα νέα τους προϊόντα. Και πέρα από τις παρουσιάσεις, στο γραφείο καταφθάνουν και νέα λανσαρίσματα.

Όταν, λοιπόν, παρατηρείς κάποιες ομοιότητες ανάμεσα σε αυτά τα λανσαρίσματα τότε πρέπει να υποψιαστείς ότι μιλάμε για μια νέα τάση στην ομορφιά. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για προϊόντα σε στέρεη μορφή που κάνουν διεθνή καριέρα ως solids.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί να είναι από προϊόν ντεμακιγιάζ σε στέρεη μορφή που είναι και το τελευταίο λανσάρισμα από την Estee Lauder μέχρι serum ακόμη και άρωμα (το τελευταίο δεν είναι και τόσο νέο).

Σε τι, τώρα, μπορεί να εξυπηρετεί αυτό το trend; Αν ταξιδεύεις συχνά τα προϊόντα σου δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να περάσουν τον έλεγχο κι επίσης δεν θα τα βρεις ποτέ χυμένα στις βαλίτσες σου ή στην τσάντα σου αν τα έχεις συνεχώς μαζί σου. Επίσης, αν είσαι beauty addict και θες να θεωρείσαι διαβασμένη στην ομορφιά οφείλεις να έχεις τουλάχιστον ένα τέτοιο προϊόν στο νεσεσέρ σου! Και αυτός για μένα είναι πολύ σοβαρός λόγος!

Για να δεις επτά solid προϊόντα που διαλέξαμε για σένα και που χρησιμοποιούνται από την κορυφή μέχρι τα νύχια κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More