Μαγικό συστατικό! 10 προϊόντα με έλαιο argan που μας σώζουν από το κρύο!

Η πρώτη μου επαφή με το argan oil έγινε 7-8 χρόνια πριν όταν μια εταιρία με προϊόντα μαλλιών πήρε εμάς τις beauty editors και μας πήγε ένα ταξίδι στο Μαρόκο για να μας συστήσει σε ένα μαγικό συστατικό για το οποίο στα επόμενα χρόνια θα συζητούσε όλος ο beauty κόσμος όπως μας είπαν τότε.

Το argan oil βγαίνει από έναν καρπό δέντρου που υπάρχει μόνο στο Μαρόκο και θυμάμαι τότε πως μας είχαν πάει σε ένα κάτι σαν σπίτι με 10-12 γυναίκες που καθάριζαν τους καρπούς αυτούς για να μπουν σε ένα μηχνάνημα και από εκεί να βγει το έλαιο argan. Και αυτή είναι στις 10 καλύτερες beauty ιστορίες που έχω να θυμάμαι (και μακάρι να μπορούσες να είσαι εκεί γιατί όσο περιγραφική και να γίνω την αίσθηση του… εσύ στη μέση του πουθενά στο Μαρόκο και ένα συστατικό για το οποίοα θα μίλαγε όλος ο κόσμος, δεν μπορώ να στην μεταφέρω).

Σήμερα, 7-8 χρόνια μετά το argan oil που έχει super ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγνονώδεις ιδιότητες βρίσκεται σε άπειρα καλλυντικά. Και δεν προσφέρει μόνο βαθιά ενυδάτωση, αλλά καταπραϋνει και βοηθάει ακόμη και στην ακμή και την επούλωση των σημαδιών.

Με άλλα λόγια: στο ντουλάπι του μπάνιου σου πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον τέτοιο προϊόν. Και για να στο κάνουμε πιο εύκολο, συγκεντρώσαμε εδώ τα top 10 αγαπημένα μας!

Last chance info: Από τα αγαπημένα μου beauty tips είναι να παίρνω λάδι argan από το φαρμακείο και να το απλώνω μετά το μπάνιο παντού, σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά.

Read More

And More