Τα lipgloss επέστρεψαν! Και αυτά τα 11 είναι σαν highlighter για τα χείλη σου!

Στο τελευταίο video clip που δεν έχει κυκλοφορήσει καλά- καλά ακόμη αλλά έχουμε δει ένα teaser, με τίτλο Fetish, η Selena Gomez έχει τα πιο sexy, ζουμερά, αισθησιακά χείλη. Και αυτά τα χείλη έχουν βαφτεί με lipgloss. Σκέψου τώρα, αν αντί για αυτό το γεμάτο, πλούσιο ημιδιάφανο,σε peachy χρώμα lipgloss της, ο Hung Vanngo, προσωπικός makeup artist της Selena, αποφάσιζε να της φορέσει ένα ματ nude κραγιόν. Sexy αλλά όχι τόσο. Σωστά;

via GIPHY

Ζούμε την επιστροφή των 90’s, η Selena Gomez το έκανε στο βίντεο κλιπ της, ο οίκος Chanel ανανέωσε όλα τα lipgloss του με ένα ολοκαίνουργιο, πλούσιο λανσάρισμα, τα Rouge Coco Gloss, και το μήνυμα πλέον είναι ξεκάθαρο: τα lipgloss έχουν επιστρέψει!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα 10+1 αγαπημένα μας που έχουν αυτή την απόχρωση που φοράει κι εδώ η Selena Gomez και που άρα θα σου δώσουν εξίσου sexy αποτέλεσμα!

Juicy Shaker απόχρωση Boom Meringue, Lancome, €22.18. Αυτό το liplogss είναι πολλά περισσότερα από ένα lipgloss. Για αρχή, είναι σε μορφή shaker γεγονός που το αναγάγει αυτομάτως σε gadget. Έπειτα, περιέχει στη σύνθεσή του και λάδι που θρέφει τα χείλη (γι’αυτό και πρέπει να το ανακινήσεις) ενώ είναι το πρώτο gloss με μαξιλαράκι- cushion που δημιουργεί ωραία άνεση στα χείλη όταν το απλώνεις.

Lip top coat Vice απόχρωση Litter, Urban Decay, €19.00. Το πρώτο top coat χειλιών! Άπλωσέ το πάνω από όποιο κραγιόν θέλεις και δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Και φυσικά, για να το κάνεις όπως η Selena, άπλωσέ το πάνω από ένα βερικοκί κραγιόν.

Beauty is Life απόχρωση Liga, €25.20, Make Me Up. Αυτό το gloss της Beauty is Life είναι πολύ πλούσιο σε χρώμα, σαν να φοράς από κάτω ένα peachy κραγιόν. Επίσης, περιέχει στη σύνθεσή του βιταμίνη Ε και άλλα στοιχεία που ενυδατώνουν τα χείλη και δρουν όπως ένα lip balm.

Rouge Coco Gloss απόχρωση Icing, Chanel. Tο χρώμα αποδίδεται στα χείλη σου όσο έντονο το βλέπεις στην συσκευασία ενώ η φόρμουλά του στηρίζεται στην HYDRABOOST σύνθεση. Τι σημαίνει αυτό; Μια σειρά από ευεργετικά συστατικά όπως jojoba, sunflower και mimosa αλλά και coconut oil θρέφουν σε βάθος τα χείλη σου και τα αφήνουν πλούσια, γεμάτα και juicy, ή μάλλον, πιο γεμάτα και πλούσια από ότι τα βλέπεις συνήθως.

Pure Color Envy Sculpting Gloss απόχρωση Discreet Nude, €28.50, Estee Lauder. Στην αγαπημένη μας κατηγορία lipgloss είναι αυτά που δεν κολλάνε στα χείλη. Και αυτά τα gloss της Estee Lauder δεν κολλάνε! Επίσης, περιέχουν πολυδιάστατους οπτικούς παράγοντες που αντανακλούν το φως και δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα.

Glam Glow Plumprageous απόχρωση Screen Kiss. Πλούσιο σε χρώμα lip plumper που μεγαλώνει τα χείλη. Περιέχει στην σύνθεσή του ενεργά συστατικά που για 5 περίπου λεπτά μετά την εφαρμογή δημιουργούν αυτή την αίσθηση τραβήγματος. Μην φοβηθείς!

Pop – Pretty smart gloss της The Balm, €15.76, Make Me up. Μια πολύ ζουμερή κοραλί- πορτοκαλί απόχρωση που ενώ έχει πλούσιο αποτέλεσμα στα χείλη, δεν κολλάει! Ιδανικό χρώμα για τις σταρένιες επιδερμίδες ή αν έχεις αποκτήσει το τέλειο τροπικό μαύρισμα τώρα το καλοκαίρι.

Ο-plump, Smashbox, €22.00. Είναι το προϊόν που θα λατρέψουν τα χείλη σου. Και κάθε χείλη! Αυτό το προϊόν που λειτουργεί και ως plumper αφού τα μεγαλώνει και τα κάνει juicy, δρα με τη χημεία των χειλιών και αποτυπώνεται εντελώς διαφορετικά από κορίτσι σε κορίτσι.

Sweet Peach Creamy Oil – Gloss απόχρωση Pure Peach, €22.50. Ένα πλούσιο, κρεμώδες lipgloss με μια σειρά από πολύτιμα συστατικά που θρέφουν τα χείλη όπως εκχύλισμα ροδάκινου, έλαιο καρύδας και βιταμίνη Ε. Επίσης, έχει την τέλεια μυρωδιά ροδάκινου που θα αγαπήσεις!

Limited edition lipgloss απόχρωση Mirror Ball 20, Dolce & Gabbana, €28.75. Διάφανο lipgloss με κόκκους λάμψης που μπορείς να φορέσεις είτε μόνο του είτε πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν για να δώσεις αυτό το juicy αποτέλεσμα. Το χρώμα είναι περισσότερο frosty παρά ζεστό και ταιριάζει σε ξανθιές και μελαχρινές.

Read More

And More