Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα κεριά για να κάνεις δώρο (και στον εαυτό σου)!

Τα Χριστούγεννα είναι μυρωδιές, ζέστη και πολύ σπίτι. Τα κεριά, λοιπόν, εξυπηρετούν αυτό το σκοπό: δημιουργούν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα και ντύνουν το σπίτι με μια τέλεια μυρωδιά ώστε να θέλεις να κάτσεις όλο και περισσότερο μέσα. Και για τα Χριστούγεννα, οι μεγαλύτεροι οίκοι καλλυντικών (γι’αυτό και δικαιωματικά αυτό το post ανήκει σε αυτή τη στήλη) λανσάρουν μερικά συλλεκτικά κεριά από αυτά που είναι τέλεια να κάνεις δώρο είτε στους άλλους είτε στον εαυτό σου. Επίσης: δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά, αλλά είναι το δώρο που σου αξίζεις να σου κάνεις και plus θα σου μείνει ένα υπέροχο βαζάκι όπου μπορείς να βάλεις από τα πινέλα μέχρι τα κακτάκια σου.

Παρακάτω τα αγαπημένα μας κεριά!

Diptyque Fiery Orange Scented Candle, €60.50. Πορτοκάλι Ιταλίας, αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου, αιθέριο έλαιο Άρκευθου σε ένα κερί με τέλειο βαζάκι και σύμβολό του το δράκο. Αυτό που μας αρέσει, όμως, περισσότερο από όλα είναι το πλούσιο, κατακόκκινο χρώμα του!

Molton Brown Juniper Berries & Lapp Pine Scented Candle, €60.00. Μια μίξη από μούρο, πεύκο και βελανιδιά δημιουργούν την πιο ζεστή, χριστουγεννιάτικη μυρωδιά. Και φυσικά, αυτή η μυρωδιά είναι limited edition και δεν την ξαναβρίσκεις!

Acqua di Parma Murano Glass Candle Tonka, €135.00. Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ανατολίτικου μπαχαρικού αυτό το κερί θα το λατρέψεις. Καίει έως 30 ώρες και είναι φτιαγμένο από το διάσημο κερί Murano.

Marshmallow – Deluxe Αρωματικό Κερί Σόγιας της Mor, Make Me Up, €44.00. Musk βανίλιας και γιασεμί σε ένα βαζάκι που θα κρατήσεις για να φυλάς εκεί τα βαμβάκια σου. Καίει έως 45 ώρες και έχει μια υπέροχη και ιδιαίτερη μυρωδιά από λουλούδια και καθαριότητα.

Jo Malone Green Almond and Redcurrant, €170.00/420gr. Κόκκινο φραγκοστάφυλο, κίτρο, πράσινο αμύγδαλο και κηρήθρα όλα σε ένα… χορταστικό, πολύ μεγάλο κερί κλεισμένο σε τέλειο βαζάκι.

Guerlain Paris Winter Delice Christmas Candle. Όταν ο οίκος Guerlain βγάζει κερί καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την απόλυτη πολυτέλεια! Και αρκεί να το ανάψεις για να μυρίσει όλο το σπίτι σου gingerbread.

Jo Malone Pine & Eucalyptus, €54.00. Άκρως χριστουγεννιάτικη αλλά και τονωτική μυρωδιά αφού παντρεύει το πεύκο με τον ευκάλυπτο. Ο χρόνος καύσης του είναι 45 ώρες και φυσικά αφού το “κάψεις” πρέπει να ανακαλύψεις τις υπόλοιπες χρήσεις του μετά.

Read More

And More