Τι να βάλεις στο νεσεσέρ σου ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου!

Έχεις βρει πού θα πας, έχεις κλείσει εισιτήρια και τώρα χαζεύεις στο internet εκείνα τα τέλεια μπικίνι γιατί παρά το γεγονός ότι έχεις ήδη 1584 μαγιό, ακόμη δεν έχεις βρει το τέλειο! Συνέχισε να ψάχνεις! Κι εν τω μεταξύ άσε σε εμάς την τακτοποίηση του νεσεσέρ σου. Παρακάτω σου δείχνουμε τι πρέπει να βάλεις μέσα ανάλογα με το πού θα περάσεις εκείνες τις 15 μέρες!

Οι διακοπές για εσένα είναι μια καλή ευκαιρία να ταξιδέψεις σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού ή ακόμη και να γίνεις τουρίστρια στην δική σου πόλη! Δεν έχεις ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα, οπότε δεν σκας (σοβαρά τώρα;) και σου αρέσει να γυρνάς από μουσείο σε μουσείο.
Το γεγονός ότι είσαι κορίτσι της πόλης και ότι δεν θα πολυπάς στην παραλία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράς αντηλιακό. Ξέρεις, ο ήλιος θα σε βρει όπου κι αν είσαι! Γι’αυτό ένα αντηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο για να προστατεύεσαι από την φωτογήρανση. Και αν θες και ομοιοχρωμία επένδυσε σε ένα προϊόν με SPF και χρώμα όπως είναι το θρυλικό πλέον 3.Fond de Teint Compact Protecteur UV της Shiseido (€28.00). Επίσης, το μακιγιάζ σου δεν πρέπει να είναι βαρύ και ούτε να πιάνει χώρο ώστε να το έχεις μαζί και να φρεσκάρεσαι ανά πάσα στιγμή. Γι’αυτό λατρεύουμε το 4.Autobalm Hawaii της The Balm (€21.66) από την Make Me Up που έχει μέσα όλα τα απαραίτητα, δηλαδή ρουζ, σκιά και highlighter. Επίσης, το γεγονός ότι θα κινείσαι εντός πόλης σημαίνει πως η επιδερμίδα σου δεν θα κάνει καθόλου διακοπές από την περιβαλλοντική μόλυνση άρα θα χρειαστείς ένα αντιοξειδωτικό προϊόν όπως το 5.Dermaologica Antioxidant Hydra Mist (€47.00) από το beauty-hallπου θα σε δροσίζει κιόλας! Επίσης, για να αφαιρείς από το πρόσωπό σου όλους αυτούς τους περιβαλλοντικούς ρίπους αλλά και στο τέλος της ημέρας την αντηλιακή με το χρώμα, τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητα! Αγαπάμε τα 2.Facial Cleansing Wipes της Nivea (€2.99) γιατί έχουν αυτή την τέλεια μυρωδιά και φροντίζουν την επιδερμίδα μας! Last but not least: μπορεί να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες να μην αρέσει η θάλασσα αλλά καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί στα τέλεια beach waves! Για έντονη υφή παραλίας δοκίμασε το 1.Bumble & Bumble Surf Foam (€27.50)!

Αν είσαι glam κορίτσι και πρόκειται να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε μια πισίνα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου τότε τα προϊόντα που θα έχεις μαζί σου θα πρέπει να κάνουν focus στην αντηλιακή σου προστασία αλλά και στο glam αποτέλεσμα της εμφάνισής σου! Βασικό προϊόν ένα αντηλιακό luxurious από το packaging ακόμη, με τροπική μυρωδιά και αντιγηραντική δράση που θα προλάβει και μερικές ρυτίδες από την φωτογήρανση. Το 3.Bronze Goddess της Estee Lauder (€24.00) έχει και αδιάβροχη σύνθεση και όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά… με το παραπάνω! Επίσης, μιας και κορίτσια σαν εσένα φροντίζουν πάντα τον εαυτό τους και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, σίγουρα θα θέλεις λίγο χρώμα και ένα διακριτικό μακιγιάζ! Η αδιάβροχη μάσκαρα 1.Passioneyes Waterproof των Dolce & Gabbana και το 2.Colour Dot Lip & Cheeks της Laura Mercier (€29.07) θα σου δώσουν ένα τέλειο χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη σου σαν να προέρχεται από την ίδια την επιδερμίδα σου! Επίσης, μετά από τόση έκθεση στον ήλιο αλλά και στο χλώριο της θάλασσας θα πρέπει να επενδύσεις και σε προϊόντα που θα σε φροντίσουν επίσης… μετά όπως ο ορός 4.Advanced Night Repair (€82.00) της Estee Lauder που σε συνδυασμό με την αντηλιακή το πρωί και την κρέμα σου το βράδυ θα σου χαρίσει τέλεια επιδερμίδα παρά το γεγονός ότι θα εκτίθεσαι στον ήλιο (και όπου ήλιος πάει σετ με την φωτογήρανση!).

Σου αρέσουν τα water sports. Εντάξει, μπορεί και να μην σου αρέσουν τόσο τα water sports αλλά λατρεύεις να περνάς ώρες ατέλειωτες στην παραλία. Εξάλλου, για σένα αυτό είναι διακοπές: παραλία 11:00- 20:00! Άρα, το νεσεσέρ των διακοπών σου θα πρέπει να έχει μπόλικη αντηλιακή προστσία και άλλη τόση ενυδάτωση! Ας ξεκινήσουμε από το αντηλιακό σου που οφείλει να έχει μια τροπική μυρωδιά για ένα beach babe σαν εσένα και αυτό δεν είναι άλλο από το 4.Hei Poa Tiare Oil SPF6 (€10.40) που δεν χορταίνεις να φοράς στο σώμα σου λόγω και της ultra sexy μυρωδιάς! Για την συνέχεια, οπωσδήποτε ένα αντηλιακό που θα ενυδατώνει τα μαλλιά σου μετά από τόσες ώρες στη θάλασσα και έχουμε εμμονή με το 3.Lancaster Sun Hair Repairing Oil (€24.00) που μέσα σε ένα λεπτό ανακτά την χαμένη υγρασία των μαλλιών! Κι επειδή και τα χείλη σου θα θέλουν ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία μετά από τόσες ώρες στον ήλιο, ένα lip balm όπως ο 2.Ηλίανθος του Κορρέ με SPF20 είναι απαραίτητο. Επίσης, για όσο είσαι κάτω από τον ήλιο και δεν κάνεις κάποιο θαλάσσιο sport το Vichy Eau Thermale Face Mist (€7.00) είναι super απαραίτητο όπως και το 1.In Shower Refreshing After Sun Lotion της Nivea για ενυδάτωση μέσα στο μπάνιο σου αφού ξέρουμε πόσο αγαπάς το υγρό στοιχείο. Το απλώνεις στο σώμα σου όπως και το conditioner στα μαλλιά σου: μικρή ποσότητα αφήνεις για λίγο και ξεβγάζεις!

Read More

And More