Ultra Violet: αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχουν τα καλλυντικά σου το 2018!

Μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις που φτάνει στα αυτιά μας κάθε Δεκέμβριο είναι το χρώμα της επόμενης χρονιάς που ανακοινώνεται από το Pantone. Γιατί είναι σημαντική; Γιατί αυτό το χρώμα θα επηρεάσει κάθε μας επένδυση, από τα ρούχα, τα υφάσματα του σπιτιού μας και φυσικά το μακιγιάζ μας (duh!).

(Και) για φέτος, λοιπόν, έφτασε αυτή η στιγμή! Μετά το Greenery, το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet, ένα βιολετί χρώμα που σύμφωνα με την executive director του Pantone Leatrice Eiseman, επικοινωνεί “την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και τον οραματισμό”.

Αν δεν νιώθεις αρκετά safe να βάψεις τα μαλλιά σου μοβ, μπορείς να το κάνεις στα νύχια σου, στα χείλη σου και φυσικά στο μακιγιάζ των ματιών σου. Ειδικά αν έχεις καφέ μάτια, το συγκεκριμένο χρώμα που μπορεί να γίνει smudged με μαύρο μολύβι θα τονίσει το χρώμα σου και θα γράψει ultra sexy!

Σημείωσε: υιοθέτησε αυτό το color trend νωρίτερα από τον καθένα για να δείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι και οπωσδήποτε κάνε ένα τέτοιο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν!

Pure Color Love Lipstick Heart Edition, απόχρωση Violet Ray, Estee Lauder, €26.00. Αν είσαι αρκετά τολμηρή προχώρησε με τον συνδυασμό στρώσεις μάσκαρα και μοβ χείλη! Είναι rock και edgy αλλά και πολύ sexy ταυτόχρονα. Ως προς την υφή του, είναι super ενυδατική και αφήνει τα χείλη γεμάτα και απαλά.

Gel Effect Nail Color απόχρωση no75 Violet Garden, Korres, €6.90. Αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα αλλά βαρέθηκες να κάνεις μαύρο, αυτό το μοβ είναι τέ-λει-ο! Περιέχει στη σύνθεσή του αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφη τους. Το χρώμα διαρκεί έως και 10 μέρες.

Σετ πινέλων Royal & Langnickel, €26.00. Αποκλειστικά από την Make Me Up. Αυτά τα πινέλα θα τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση που έχουν και θα τα αγαπήσεις όταν τα χρησιμοποιήσεις και δεις την τέλεια απόδοσή τους! Plus: το γεγονός ότι έχουν το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι ένας ακόμη λόγος να το αποκτήσεις.

Magna Lash Mascara απόχρωση Violet, Radiant, €15.80. Μοβ μάσκαρα; Yes, please! Δύο στρώσεις από αυτήν εδώ τη μάσκαρα που έχει και τέλεια απόδοση χρώματος αρκούν για να κάνεις ένα total και πολύ ενημερωμένο makeup!

Baked Eye Color Violet Sky, Laura Mercier, €27.20. Αυτή η σκιά έχει τέλεια απόδοση χρώματος και μας αρέσει να την φοράμε με δύο τρόπους: είτε περιμετρικά με γενναίες δόσεις μαύρης μάσκαρα είτε στην ρίζα του κάτω βλεφάρου με βρεγμένο πινελάκι.

Full Metal Shadow no 18 Violet Wave, Yves Saint Laurent, €31.24. Πέρα από το μοβ που είναι το χρώμα της χρονιάς, το μεταλλικό είναι η υφή της χρονιάς. Ή καλύτερα, ήταν το 2017 και θα παραμείνει το 2018. Άρα μια μεταλλική σκιά είναι απαραίτητη αγορά.

Υγρό κραγιόν Melted απόχρωση Violet, €23.50, Too Faced. Φαντάσου τη διάρκεια ενός μελανιού χειλιών, το έντονο χρώμα ενός υγρού κραγιόν και τη φωτεινότητα ενός gloss σε ένα προϊόν. Και όλα αυτά στην τέλεια μοβ απόχρωση!

Eyeliner Cake Violet 05C, Beauty is Life, €21.67. Θα το βρεις στην Make Me Up. Eyeliner σε μορφή cake που απλώνεται τέλεια στα μάτια! Χρησιμοποίησέ το με βρεγμένο πινελάκι και παίξε με την ένταση φτάνοντάς την όπου εσύ θες!

Nail Lacquer απόχρωση no325 Violet, Dolce & Gabbana, €24.72. Μια άλλη υπέροχη μοβ απόχρωση που μας αρέσει πολύ! Στο συγκεκριμένο βερνίκι εκτός από το τέλειο και πολύ πλούσιο αποτέλεσμα, θα λατρέψεις και το πλακέ πινελάκι που πιάνει μεγάλη επιφάνεια του νυχιού και δεν κουράζεσαι με τις επαναλήψεις.

Eyeliner σε αυτοκόλλητο, Black & Violet, Bijoux de Pele, €4.90. Αποκλειστικά στην Make Me Up. Αρκεί να φορέσεις μια φορά αυτά τα αυτοκόλλητα eyeliner για να εθιστείς. Μόλις μου συνέβη, θα το βρεις σε πολλές αποχρώσεις αλλά αφού εδώ μιλάμε για το Ultra Violet, το χρώμα της χρονιάς για το 2018, φυσικά και πρέπει να το προτιμήσεις!

Μάσκα αργίλου, Purple Caly Mask, Sephora, €6.00. Το Pantone Color of the year περνάει και στο skincare και θα σου θέσω αυτό το ερώτημα: γιατί να κάνεις οποιαδήποτε μάσκα προσώπου όταν μπορείς να κάνεις αυτή τη μάσκα που έχει το χρώμα της νέας χρονιάς;

Read More

And More