Χαβάη 5-0! 7 προϊόντα με έμπνευση από τη Χαβάη

Ο κόσμος της ομορφιάς πάντα εμπνέεται από συγκεκριμένους προορισμούς ή βάζει στις συνθέσεις των προϊόντων της συστατικά που προέρχονται από κάπου. Ας πούμε: η Κορέα είναι το big thing της κοσμετολογίας αυτή τη στιγμή και εκεί έξω θα βρεις πολλά κορεάτικα brands skincare, κυρίως. Φαίνεται, λοιπόν, πως αντιστοίχως σε μερικά χρόνια από τώρα θα μιλάμε για έναν άλλο προορισμό που θα μας εμπνεύσει και αυτό είναι η Χαβάη.

Ήδη τα μεγαλύτερα sites ομορφιάς ανά τον κόσμο κάνουν τέτοια αφιερώματα, ενώ από την άλλη χαβανέζικα brands προσγειώνονται στα ράφια των μεγαλύτερων καταστημάτων ομορφιάς. Η εταιρία Kopari είναι ένα από αυτά. Το brand δεν υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα αλλά ευελπιστούμε να το συναντήσουμε σε καναδυό χρόνια.

Εν τω μεταξύ, για να καλύψουμε το gap και να υιοθετήσουμε το trends των χαβανέζικων προϊόντων που μπαίνουν στο νεσεσέρ μας, συγκέντρωσα παρακάτω μερικά τέτοια προϊόντα που θα βρεις στην Ελλάδα!

Μάσκα αποτοξίνωσης, Instant Detox Mask της Bobbi Brown, €46.00

Ένα από τα βασικά συστατικά αυτής της μάσκας είναι το θαλασσινό νερό από την Χαβάη, οπότε δικαίως έχει μια θέση σε αυτό το άρθρο. Η συγκεκριμένη μάσκα κάνει αποτοξίνωση, συσφίγγει τους πόρους, καθαρίζει σε βάθος και πρέπει να την βάλεις στη ρουτίνα σου!

Bronzer σώματος Hoola Zero Tan Lines

Αν δεν έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι στο Μάουι άμεσα (ή/και ποτέ!) αυτό το προϊόν θα σου εξασφαλίσει το τέλειο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα χωρίς να κάνει δυσχρωμίες. Επίσης φεύγει με το ντους ενώ εσύ μπορείς να “χτίσεις” το αποτέλεσμα και να το κάνεις όσο έντονο θες απλώς προσθέτοντας layers προϊόντων.

Κολόνια σε spray Hawaiian Vanilla, Library of Fragrance, €23.19, Make Me Up

Η χαβανέζικη βανίλια είναι ένα από τα διασημότερα συστατικά του εξωτικού προορισμού. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ζεστό και εξωτικό ταυτόχρονα, ενώ αφήνει μια κρεμώδη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Παλέτα ρουζ, σκιών και highlighter, Autobalm Hawaii της The Balm, €21.66, Make Me Up

Είτε έχεις κανονίσει να πας στην Χαβάη είτε σε οποιονδήποτε προορισμό, ή ακόμη και κινηθείς… τοπικά, αυτή η παλέτα είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για να είσαι όμορφη όπου κι αν είσαι! Περιέχει όλα τα απαραίτητα για να μοιάζει η επιδερμίδα σου σαν να πέρασες μια υπέροχη μέρα κάτω από τον ήλιο. Φωτεινή, δροσερή, ξεκούραστη και ελαφρώς ηλιοκαμμένη.

Λάδι σώματος Monoi Tiki Tipanie Natural €12.90, beauty-hall.gr

Το Tipanie είναι ένα βελούδινο λουλούδι με ένα όμορφο και μακράς διάρκειας άρωμα, γνωστό σε ορισμένες περιοχές του κόσμου και ως “Frangipani”. Ένα από τα all time classic τροπικά must have

Κρέμα σώματος Spa of the world Hawaiian Kukui Cream, The Body Shop, €25.00

Οι γυναίκες της Χαβάης, οι οποίες εκτίθενται στον αδυσώπητο ήλιο για πολλές γενιές, είχαν στην κατοχή τους το μυστικό του ελαίου kukui για να γαλουχήσουν την επιδερμίδα τους. Το έλαιο kukui έιναι γεμάτο από ενυδατικά στοιχεία και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφήνοντας σας με ένα αίσθημα θρέψης, ενώ απαλύνει την επιδερμίδα. Αυτή η κρέμα χαλαρώνει σώμα και πνεύμα και θα την λατρέψεις!

Read More

And More